Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Zatlers Lieldienu nedēļā novēl piedot kļūdas un dalīties mīlestībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sveiciens ,
S
Paldies Valdim Zatleram par skaisto Lieldienu,Kristus miršanas un augšāmcelšanās svētku,novēlējumu Latvijas tautai. No sirds priecājamies,ka mūsu prezidents ir to cilvēku starpā ,kurš zin un atdzīst patiesību par Lieldienu īsto un patieso nozīmi. Sveicam arī mēs mūsu Prezidentu Valdi Zatleru un viņa kundzi un pārējos ģimenes locekļus,šajos tik nozīmīgajos, skaistajos Dieva mīlestības svētkos,kurš mums atgādina, par Sava Dēla Jēzus Kristus ciešanām ,miršanu un augšāmcelšanos,lai mēs caur Viņu iegūtu pestīšanu un savienošanos ar Dievu patiesā mīlestībā , mūžīgā dzīvībā un dzīvē kopā ar to Kungu.Lai Dievs jūs bagātīgi svētī!
Kur samērīguma princips?
K
Lai par valodas lietām labāk runā tie, kas īstenības izteiksmi spēj atšķirt no pavēles izteiksmes.
borcinsh
b
....piedot klúdas....., nu bet ne valdiibai !
Dollija
D
Te ir domāta Jēzus augšāmcelšanās no mirušajiem.
Dollija
D
MIRSTĪGAJIEM PIEDOŠANA NĀK PĒC GRĒKU NOŽĒLAS. VISPIRMS KATRAM, IKVIENAM IR JĀNOŽĒLO SAVI GRĒKI, NERĀDOT AR PIRKSTU UZ OTRU. IKVIENAM UN KATRAM IR KO NOŽĒLOT. UN TAD, IESPĒJAMS, PIEDOŠANU BŪSIM NOPELNĪJUŠI.
Hik
H
Vispirms ir jānosaka, vai kļūda, vai apzinīga rīcība. Kā sodītie noziedznieki parasti sauc asavu pasākumu par kļūdu.
cony
c
Vēlu visiem veselīgu gavēni un ar Zaļo ceturtdienu mazāk mēs komentāri melosim un niekus melsīsim.
cony
c
Arī Latvija celsies augšā,pašlaik uz saviem pilāriem to notur mūsu dižie Vaļi,valsts vīri,Zatlers,Dombrovskis,Repše u.c. vēl joprojām.
žirafe
ž
aprill, aprill
Senais
S
...kad pie krusta paceltais un augšāmcēlušais Jēzus Kristus dāvāja cilvēkiem jaunu... --------------------------------------------------- ---------------------- Ja to teicis Zatlera kungs, tad, vai nu īsti nesaprot, kas toreiz noticis, jo Jēzus neko augšā necēla, vai šim (Z) jāpiestrādā pie valodas. Ja rakstītājs, tad var būt tas pats.
Oskars
O
Tādēļ es ar SARKANĀ KRUSTA palīdzību vakar speciāli novēlēju no savas PACIŅAS divas PIENA paciņas .Vienu PREZIDENTAM ar SAEIMU,bet otru PREMJERAM ar MINISTRIJĀM ,jo viņas esot ļoti GARŠĪGAS un VESELĪGAS ar derīguma termiņu no 230210'līdz 230910 lai viņiem laba SVINĒŠANA. Bušū pateicīgs Dienai ja viņi pārbaudīs vai Sarkanais krusts tās paspēs laicīgi viņiem PIEGĀDĀT ,jo sūtījums būs no Liepājas. Gribu zināt kāpēc TRŪCĪGO nauda netiek dalīta trūcīgajiem,bet to novirza caur FIRMĀM,SIA,UZŅĒMĒJIEM......
redīss
r
Paldies tev ,japāņu dievs, par maizi,sāli, labiem vārdiem.
Joks
J
Diena, nu šodien tak 1. aprīlis, kur kāds joks vai lasītāju cauri nešana? Vai tiešām nekur un nekā?!
dzeris
d
Vai tad vienreiz Zatlers nevarētu beigt liet tos "garīgos" ūdensgabalus un runāt normālā valodā un konkrēti? Tam pensionārs - prātiņ, nāc mājās, kādreiz piedomā arī, ko lasi? Te ir parādīts nevis IKP uz vienu iedzīvotāju, bet IKP dinamika - kritums vai pieaugums. Kāds tev "augstākais reālais IKP" Mongolijā??? IKP uz vienu iedzīvotāju Latvijā viens no mazākiem ES valstīs, bet, ne jau pasaulē, mēs te ko - kā Haiti dzīvojam uz humanitāro palīdzību? Tam, kas to uzrakstījis, visi nav mājās.
Alla
A
Vienotiibu? Arii Tu, Zatler

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas