Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Zatlers nekomentē Šlesera mesto izaicinājumu saistībā ar partijas pārdēvēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
viss---KLM
v
Piedodiet,jo esmu jūs pārpratis, tā ir mana neuzmanība un kļūda. Vēlu jums labu, un Dieva svētību!
KLM
K
Arī es Jums lūdzu piedošanu, par, iespējams, nevajadzīgajiem vārdiem savos komentāros. Ar cieņu.
  • 0
  • 0
viss.
v
Sleseram ,tāpat kā visiem cilvēkiem būs jātbild Dieva priekšā par to ,ko miesā būdams, būs darīji ,labu vai ļaunu,un Dieva Vārds būs tiesnesis pēc kura tiks tiesātas visas tautas un visi cilvēki, neatkarīgi no ticības,tautības vai kā cita. Dieva vārdā viss ir uzrakstīts,izlasi.
viss.
v
Sleseram ,tāpat kā visiem cilvēkiem būs jātbild Dieva priekšā par to ,ko miesā būdams, būs darīji ,labu vai ļaunu,un Dieva Vārds būs tiesnesis pēc kura tiks tiesātas visas tautas un visi cilvēki, neatkarīgi no ticības,tautības vai kā cita. Dieva vārdā viss ir uzrakstīts,izlasi.
KLM
K
Ja šis komentārs domāts man, atbildu - ''Dieva vārdā viss ir uzrakstīts, izlasi'' Esmu lasījis, bet, nekādā ziņā neapvainojot Jūs, kaut kā neviļus rodas iespaids, ka Jūs vienīgais esat pareizi sapratis lasīto. Manuprāt, tas mazliet velk uz Jūsu nupat piesaukto lepnību. Ja kļūdos, jau iepriekš atvainojos Jums. Tas, ka katram cilvēkam reiz būs jāatbild Dieva priekšā, ir tik neapstrīdama dogma, ka, manuprāt, tās atgādināšana brīžiem liekas mazliet uzbāzīga, tomēr nekad neapšaubot tās patiesumu.
  • 0
  • 0
tomēr
t
A. Šlesera kungs, vari necerēt, ka par 'Jūsu partiju kāds balsos. Neviens nav tik naivs, lai par šo varzu kāds balsotu, šai partijai ir jānoiet no politiskās skatuves pēc tāda paša piemēra, kā to izdarīja TP. Pa skuju taku uz mēslaini un punkts, cieti.
Viss---KLM.
V
Izlasīju visus jūsu komentus,bet neko sakarīgu tajos neredzu,kā vienīgi lētas ,tukšas salmu pabiras.Kur tad jūsu nereliģiozā gudrība,spriešanas un analīzes spēja,izvērtējums ,padoms,ieteikums?Ne kā tāda jūsu komentos nav ,kā vien tukša muldēšana . Atcerieties, KLM,ka apsmiet dzīvo Dievu un īstos Viņa bērnus,ir tikai tukšpauru demonstrēšanās,un Dievam, kā personai ,nav nekā kopēja ar reliģiju, un pagānismu, jo reliģiju pasaulē ir daudz,un pagānu tāpat. Lepnajiem, Dieva nīdējiem,Dievs stājas pretim, nekad to neaizmirsti.
KLM
K
Iespējams, ne līdz galam sapratu Jūsu vēstījumu, bet pārsteidz lūk šis - ''Atcerieties, KLM, apsmiet dzīvo Dievu un īstos Viņa bērnus, ir tikai tukšpauru demonstrēšanās...'' Tas patiesi pārsteidz, jo iepriekšējā komentārā vien norādīju, ka, manuprāt, apmeklēt dievnamu lai reklamētu tikai sevi, ir traģiski un nožēlojami, pat domās nepieļaujot iespēju apsmiet Dievu. Kas attiecas uz Viņa īstajiem bērniem - manuprāt, īstos Viņa bērnus nosaka tikai un vienīgi Viņš, atņemot šo privilēģiju kā Jums, tā arī man. Un visbeidzot - ''Lepnajiem, Dieva nīdējiem, Dievs stājās pretī, nekad to neaizmirsti'' Pateicos Jums par pamācību, kuru, iespējams, turu godā no laikiem, kad man to mācīja mana vecmāte, patiesi reliģiozs cilvēks, kurā, iespējams, vismaz daļu no savas izpratnes par Dievu, ceru, ir atstājusi man. Kas attiecas uz maniem komentāriem - piekrītu Jums - neko spožie jau laikam nav..Vienīgais attaisnojums - izmantoju to, ko Dievs devis. Ar cieņu.
  • 1
  • 0
viss.
v
Slesers tagad atriebjas Zatleram par visu. Nekad nedomāju ,ka Slesers ir tik atriebīgs cilvēks.Kaut gan Zatleram bija jādomā ko dara. Zatleram noteikti nevajadzēja savai veidotajai partijai ,likt kā galvu savu, uzvārdu. Tagad ,katrs cilvēks raudzīsies uz Zatlera partiju, kā uz viņa ģimeni ,un atbildību prasīs no ģimenes galvas,bet ne vairs no visas partijas.Zatlera rīcība tiešām ir tik naiva,ka viņš nesaprot ,ka izdzīvošana šai vilku barā ,kuri grib viņu saplosīt, būs grūta,jo kur gan ir pārliecība,ka tie ,kas iestāsies viņa partijā ,būs viņam pilnīgi uzticīgi ,un viņu un viņa idejas un plānus nenodos.Cik daudz reiz nelielās ģimenēs cilvēki nesaprotas,kur nu vēl tik lielā Zatlera ģimenē,kā viņa partija. Tā uzliek Zatleram milzu atbildību,bet līdz ar to viņam bija jārēķinās ,ka būs jādarbojas kopā ar tiem pašiem atlaistajiem Saimas deputātiem,un daži no viņiem iefiltrēsies viņa partijā ,lai to grautu no iekšienes.Zatleru gaida grūtas dienas,jo viņš savu partiju ir veidojis uz savu personu,nevis uz kopēji izveidotas partijas ideju ,programmu un mērķi.Tā ir egoistiska attieksme,vai bērnišķīgs naivums,lai neteiktu vēl stiprāk,ka nu viņš, Zatlers, kā savas partijas(ģimenes)galva,varēs diktēt un likt visiem rīkoties pēc savas saprašanas un gribas. Būs jārēķinās ar kompromisiem ,lai tikai pastāvētu,pat nerēķinoties ar to, lai kaut kādā veidā bīdītu savas idejas un plānus.Zatleram būtu vajadzīgi gudri, tālredzīgi padomdevēji,kuri spēj zibenīgi izvērtēt situāciju,citu partiju gājienus,un tik pat zibenīgi rīkoties .Sī ir šaha spēle,kur jāparedz vismaz daži gājieni uz priekšu,lai neapspēlētu.Zatler, saturies,jo ievainotie plēsoņas,kurus tu atlaidi, tagad tikai gaida tavu iznācienu arēnā,lai visu skatītāju priekšā tevi saplosītu. Neesi naivs,ir jābūt spēcīgam, uzticamam centram partijas iekšienē,aizsardzībai un uzbrucējiem,kuri ātri reaģē un redz pretinieka vārtus pat ar muguru.Ja būs trenēta,laba komanda ir iespējas arī uzvarēt,bet ar pārējo partiju uzbrukumiem un nekaunību un agresiju būs jārēķinās. Zatleram derētu gudrus ,spēcīgus, labi sagatavotus trenerus ar stāžu,un bez ilūkiem būs grūti iztikt.Kā Dievs Savā Vārdā saka,ka mēs nedrīkstam paļauties ne uz citiem cilvēkiem,un ne uz sava prāta gudrību,bet mēs vienīgi varam paļauties uz Visuvareno Dievu un uz Viņa gudrību,lai netiktu pievilti un iznīcināti,jo velns staigā apkārt, kā rūcoša lauva ,lai meklētu kādu ko aprīt.Iesaku Zatleram ņemt šo padomu stingri vērā,jo ja Dievs ko saka,tad šaubu vairs nav par to ko Dievs teicis. Tas attiecas uz visiem cilvēkiem ,bez izņēmuma,jo Dievs ir debess un zemes Radītājs ,un lai kā cilvēki neticētu ,tas attiecas arī uz viņiem,jo viņi ir piedzimuši šai Dieva radītajā pasaulē, bet tikai staigā kā akli bez sava, Radītāja ,Tēva šai pasaulē ,un ļaujas velnam par sevi ņirgāties un sevi iznīcināt.Dieva gudrība vienmēr atmaksājas,bet bez ticības Dievam mēs nevaram Viņam patikt,jo tā saka Dieva Vārds.Lai veicās!
KLM
K
Izlasot Jūsu, manuprāt, dziļi reliģioza cilvēka komentāru, atkal manuprāt, nepamet sajūta, ka, neskatoties uz to, ka biedrs Šlesers daudzkārt redzēts visu konfesiju, sektas ieskaitot, dievnamu solu pirmajās rindās, šim biedram ar patieso Dievu nav nekā kopēja - viņš dievnamus apmeklē lai reklamētu sevi, nevis lai satiktos ar Dievu. Ja tas tā, tad tas traģiski un nožēlojami....
  • 2
  • 1
jumors
j
Nez, kāpēc Zatleram obligāti vajadzētu komentēt: sunīši rej, bet karavānai jāiet tālāk! Kuram tur likās, ka Šlesers kādu komandē? Vecie vilki ļauj viņam ampelēties, paši smīn bārdā, bet Dievs nedod, ka viņi smīnētu par mums četrus gadus!
Jā!
J
Īsts pensionāru klubiņš, kurā katram pa diagnozei!
  • 0
  • 0
Dr.xy
D
Cik noprotams ,tad Zatlera kungs ari nav Latvijas Valstij un latviesu tautai nepieciesamais,idealais cinitajsun vadonis. Loti biezi,vina izteicienus var pat novertet ka okupantu aizstavesanu.Kas attiecas uz vina nevelesanos" komentet" primitiva stulbena,Schloesser`a provokacijas, tad rodas jautajums,vai ir vajadzigs "komentet" Centralcietuma psihiskas nodalas kandidata trakosanu.
JKJ
J
Zatners-malacis!!!
Ventspilnieks
V
Zatners gudrs un inteleģents cilvēks....................TAUTA ŅEMAT PIEMĒRU !!!
Jā!
J
Kā dvīņi savā attīstībā!
  • 0
  • 0
+++
+
Izrādās (kas patiesi pārsteidz), ka Šleseram ir humora izjūta. Nav slikti.
man kauns!
m
Ja šādus humorus taisa cilvēki, kuri bijuši pie varas un raujas atkal, dara kaunu visai valstij! Valsts vadīšanu pārvērst par humoru šovu ir zemiski.
  • 0
  • 0
bimbam
b
Tā jau ir, zābaks zābakam acīs neknābj! Veca latviešu tautas paruna!
Prātiņ, nāc mājā
P
Šleseris ir tik aprobežots, ka savai partijai nevarēja labaku nosaukumu izdomāt. Kadas reformas ta nu piedāvāsi? Raugies, ka no iedomības nepārplīsti ! Nu , neesi tu nekāds politiķis, tikai stiķu taisītājs.
Tenis
T
Vieglāk ir ar klibu dejot nekā ar muļķi runāt. Zatlers ir izglītots, inteliģents cilvēks, bet Šlesers-neizglītots, iedomīgs "zābaks". Pajoliņa Š. gājieni vispār nav komentejami- tada ir REALITATE." Šlesera grimstošais plosts"-tads varetu būt PLL/LC nosaukums. Trakoti gribas Zatleru nonievat, nostumt malā. Neizdosies.
janiina
j
pareizi ir, nav ko komentēt. uz šleserlembergiem žēl pat laiku terēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas