Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Zatlers norāda, ka Godmanis līdz šim nav rīkojies pietiekami ātri

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
neitro
n
Pēc 4.feb Kas notiek L, skaidrs, ka ārkārtas vēlēšanas neizbēgamas un jārīko pēc iespējas ātrāk. Prezidentam jāizvērtē iespējamie datumi, lai vēlēšanas notiktu maksimāli izdevīgā laikā, un - uz priekšu! TP absurdā prsība Godmanim paplašināt koalīciju ir neveikls mēģinājums izskatīties korektiem pret premjeru un vienlaikus savas nespējas atzīšana.Nu kāda koalīcijas paplašināšana? Uguni ar ūdeni nav iespējams savienot. Visa šī ""jaunās koalīcijas meklēšana"" ir bezjēdzīga laika vilkšana. Godmanim vajadzētu gan nomainīt vairākus ministrus un koncentrēties uz ekonomikas atveseļošanu. Turpmāk, līdz ārkārtas vēlēšanām, vairs nav jāliekas ne zinis par visādām TP iniciatīvām, jo tam nebūs nekādu rezultātu. Galvenais - ekonomika!
Guntars.K
G
Zatlers ir sapratis ka ticis spīlēs! Desmit Godmaņu spīlēs!
cibiņš
c
Jā, Godmanis varbūt arī pēc prezidenta domāma, nerīkojās pietiekami ātri, taču prezidenta kundze gan rīkojās zibenīgi, dodoties uz Davosu laikā, kad valstī ir tiešām jāievēro taupība itin visur. Atvainojiet, kādus kontaktus fomālus vai neformālus var dibināt cilvēks, kuram nav pat pietiekama izglītība. Tā vietā vajadzēja braukt kādam padomniekam, kuram ir izglītība un kurš tiešām dotu labumu turpmāk, nevis kā jau rakstīja prese: kundze tiešām nestaigāja pa āru, bet staigāja pa pasākumiem. Staigāt jau var, bet kāda tam jēga??? Visa jezga ap Godmani, kurš tiešām ir apbrīnojams ar savu izturību, tādejādi novēršot sabiedŗibas domas no izšķērdības turpināšanās Rīgas pilī.
Ar to
A
Zatlers faktiski parāda, ka ļoti drīz atlaidīs saeimu, jo ir vīlies šodienas balsojumā. Un pat Zatleram ir atvērušās acis, ka koalīcija faktiski ir mafija, kurai tikvien rūp, kā savas naudas saglābšana Parex bankā. Kas notiek ar valsti, tas viņus neinteresē.
R(8)
R
Ja Godmanis butu kautcik rikojies tad Latvija nebutu saja DIBENA , vins vispar neko nau darijis lai izglabtu valsti no bankrota situacijas , to ir tikai pardevis Krievu mafijai un rietumu spekulantiem , bet tu Valdi butu labak paklusejis un ieklausijies to ko prasa tauta nevis to ko tev saka nekam nederigie ministri un padonieki ............................................
Bet
B
Darīt var visu, kas nav ar alikumu aizliegts. Un vispār - popal v govno, ne čirikai!
Senais>zvirbulēnam
S
Katrs ir tiesīgs darīt ko vien vēlas, un tieši tāpat katram ir tiesības saņemt sodu par likuma pārkāpumu. Demokrātiskā iekārtā "sēdēt čokā"ir katra tiesības, ja pelnījis. Protams , ka arī pienākums, bet pienākuma apziņa vairumam klibo. Man patiktos, kā kādreiz lasīju kādā fantastiskā stāstā, ja būtu iespējams "atsēdēt"avansā. Tad katra potenciāla amatpersona pirms kandidēšanas nokārtotui savu pienākumu, tiesības izmantojot un tad mierīgu sirdi varētu kalpot tautai, neaizmirstot par savu labumiņu.
zvirbulēns
z
Valsts amatpersonas drīkst darīt tikai to, ko viņām atļauj likums ( ne amatpersonas drīkst darīt visu, ko likums neaizliedz) . Satversme neatļauj valsts prezidentam jaukties valdības darbā. :)))
uzmanigais
u
Zvirbulenam... ... saskana ar kuru Zatlers var brivi paust savu viedokli - ka LR pilsonis - par valdibas vaditaja darbiem un nedarbiem un ne tikai. Jeb prezidentam ir kadi konstitucionali liegumi?
zvirbulēns
z
Iedodiet Zatleram izlasīt LR Satversmi, viņa tiesības un pienākumus :)))
fd
f
Taisnība- zemnieciņi bija ar traktoriem ātrāki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas