Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Zatlers: Pilsoņiem jādod iespēja paust viedokli 16.martā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cony
c
Zatlera un Mūrnieces pareizie un skaidrie vārdi jau ir garants,ka kārtība kareivju piemiņas dienā tiks nodrošināta augstākajā līmenī,neskatoties uz Rīgas mēra šļupstiem un netaisnībām.
bon
b
Pareizi,Zatler!
Monnce
M
VALDIM Z. taisnība!
leo
l
Pirmais fašists bija Ļeņins...
dunduks
d
Šitas arīdzan labs!
dunduks
d
Iemācies rakstīt valsts valodā un td aģitē....
ES
E
Kādas ir likmes uz to, ka Zurofs aizies līdz Okupācijas muzejam? 1:100 000 ? Vai vairāk? Muzeja apmeklējums būtu zināms objektivitātes (vai, vismaz, tās imitācijas) demonstrējums. Arī cieņas apliecinājums tai zemei, kurā viņš viesojas. Ja šādas cieņas nav, tad ar Krievijas vēsturniekiem un politiķiem varēja tikties Maskavā, nevis rīkot konferenci tieši Rīgā un tieši 16. marta priekšvakarā. Dikti jau izskatās pēc provokācijas un Putina pasūtījuma.
neXt
n
Jūs labāk būtu Nirnbergas Tiesu pili apsargājušo leģionāru fotogrāfijas nopublicējuši , nevis uz tām linkus komentāros dzēsuši.
Ha! -īsts latvietis
H
Tā atbrīvoja, ka knapi plikumumus pēc tam varēja piesegt! Jā, deva arī iespēju bez biļetes aizbraukt uz Sibīriju, kā arī iepazīt paradīzes jaukumus! Izdzīvojušie daudzu gadu garumā baudīja "brīva" cilvēka pasaules labumus sirpja un āmura aizsardzībā!
neXt
n
Nu protams, protams. Tu tik neuztraucies...
ists latvietis
i
Padomju armija 1940. gada jūnijā atbrivoja Baltiju no burzuju un fasistu varas un iedeva speju darbalaudim valdit sava valsti un dzivot ka grib.
Ieteikums
I
Vai nevar sarunāt visus kas grib par, pret vai tā pat paiet ar karogiem vai plakatiem 2x gadā Rumbulā salaist lai iet! Geji, un parastie, pelekie un sarkanie, ateisti un ticīgie un visiem pārējiem kam tāda nepieciešamība. ja grib lai izplūcās un miers mājās. maršē uz vella paraušanu kamēr slikti paliek !
neXt
n
"Kad tavs fāci but ists latvietis vinam vajadzeja evakueties kopa ar Padomju armiju un karot pret fasistiem." Padomju armija 1940. gada jūnijā okupēja Baltiju un likvidēja Latvijas valstiskumu. Tūkstošiem vīriešu, sieviešu un bērnu tika aizsūtīti uz Sibīriju, kur daudzi gāja bojā. Simtiem cilveku tika nogalināti uz vietas. Vai tu tiešām vari nopietni apgalvot, ka pieslieties okupantu un savas tautas slepkavu armijai ir cēla un prātīga rīcība? Ja jā, tad tu esi garīgi slims. Un tas nav apvainojums, tā ir diagnoze.
ihaha
i
Naids ap sho datumu ir uzpuusts. Paldies prezidentam par atgaadinaajumu, ka demokraatiskaa valstii cilveekiem ir tiesiibas piemineet savus varonhus un svineet sev noziimiigas dienas. Nez kaapeec neviens neaizliedz 9. maijaa veteraaniem dejot pie Uzvaras piemineklha. Karsh nekad nav bijis izprieca.
SS
S
Kādā sakarā debīli abramutangu pēcnācēji vispār kaut kur jāaicina!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas