Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Zatlers sagaida, ka akcijas organizētāji sniegs "Latvijas vīziju"

“Šodien akcijas organizatori ir ne tikai saaicinājuši iedzīvotājus kopā protesta paušanai, bet arī, lai sniegtu precīzu skaidrojumu par Latvijas vīzijas redzējumu,” gaidāmo Sabiedrības citai politikai iniciēto akciju Doma laukumā komentējis Valsts prezidents Valdis Zatlers. Viņš šodien neatrodas Rīgā, bet gan Strasbūrā, kur Eiropas Parlamentā uzstājās ar runu.

Valsts prezidents uzskata, ka Latvijas iedzīvotājiem ir jāpauž savs viedoklis un jāiesaistās politiskajās aktivitātēs. “Šī akcija pierāda, ka cilvēki nav pakļāvušies politiskajam nihilismam. Tas ir pozitīvs rādītājs, kas liecina, ka cilvēki ir gatavi aktīvi paust savu viedokli,” Dienai prezidenta viedokli darīja zināmu E.Lazdāne.

Atgādinā, ka V.Zatlers tā saucamo lietussargu revolūciju 2007.gada novembrī negaidīti apmeklēja un sacīja runu. SCP līdzpriekšsēdētājs Aigars Štokenbergs ar prezidentu tikās jau pirmdien pirms viņa aizlidošanas un iesniedza aicinājumu atlaist Saeimu. V.Zatlers gan jau vairākkārt paudis, ka parlamenta atlaišanas rosināšana šobrīd nav aktuāla, uzskatot, ka parlaments jau strādā pie Satversmes grozījumiem, kas paredz tautas tiesības rosināt Saeimas atlaišanu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas