Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Zatlers sagaida, ka akcijas organizētāji sniegs "Latvijas vīziju"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sēlis
S
Zatler, TU neesi pat sūds, jo ar to latvieš mēslo laukus,tu esi nekas.
Vau Latvijai to vajag?
V
Kādu "Latvijas vīziju" šie ārvalstu specdienestu angažētie politiķi un Parex ekonomisti var sniegt?
Balamute
B
Zagler- negaidi! Vienkārši EJ UZ PODA!
vnk
v
Būtu atlaidis saeimu, būtu miers. VNK
kaka
k
ko noziimee - zatlers sagaida? a hulji tad jums visiem pedinjiem algas maksaa? lai saeimas seezhu laikaa urkjeetos pa saviem snukuriem vai nahaljavu vizinaatos uz taizemi? taadai viizijai jau sen bija jaabuut - pareizi tas chalis doma laukumaa teica - juus esat noziedznieku un juus ir jaatiesaa!!!
Skujuteevs
S
Saki labaak uzreiz - izolacionisms un padomju tipa diktatuuras atjaunosana! Vai pats tikko nenoliedzi demokraatijas pastaaveesanas iespeeju kaa taadu? Bet varbuut tagad kratiisies valjaa pats no saviem vaardiem? Jaa un veel; Latvijaa nav nekaada "ES diktaata", Latvija piedalaas ES leemumu pienjemsanaa kaa jebkura daliibvalsts. Atbriivo labaak pats savu praatinju no neobolsevistisko murgu diktaata!
Mr. X
M
Tad pieprasiet Saeimai,lai izdara to ko likāt viņai izdarīt līdz Jaunajam gadam.
Miks
M
Neprofesionāls, ne savā vietā! Varbūt ir tikai savas sievas vīrs, kas veido sievai interesantu dzīvi.
oka
o
paskat paskat, °cik prezidents dusmigs par šo mītiņu.
zvirbulēns
z
Un galvenais, jātiek vaļā no latslāviskās domāšanas, kosmopolitisma, cilvēktiesību pļurkstētājiem, sorosiešiem, jāveic nepilsoņu izraidīšana no Latvijas uz etniskajām dzimtenēm, jāpāriet uz spēcīgu nacionālismu :)))
ciniķis
c
Latvijas vīzija - neatkarības atjaunošana atbrīvojoties no ES un SVF diktāta. Lai atbrīvotos no SVF diktāta steidzami meklējam aizdevumus uz zemākiem procentiem dolāros valstīs, kurām ir lieli valūtu uzkrājumi - piemēram Japāna vai Ķīna. Aizņemto naudu ieguldam Latvijas ekonomikā pēc Japānas pieredzes - bezprocentu aizdevumi uzņēmējiem ar attiecīgu kontroli. Ceļā uz izstāšanos no ES diktāta uzliekam nežēlīgos nodokļus tām importa precēm, kuras mēs paši varam saražot, tādējādi atdzīvinot savu tautsaimniecību, lauksaimniecību, ražošanu un pakalpojumus. Paralēli, tiek aktivizēts izmeklēšanas darbs, lai noskaidrotu, kas ir pieņēmis Latvijas tautsaimniecību graujošus lēmumus un kā pēc šiem lēmumiem ir uzlabojies viņu materiālais stāvoklis. Arestēt visu deputātu, viņu radinieku un saistīto personu mantu un kontus, kā nodrošinājumu tam, ka būs iespējams veikt mantas konfiskāciju vainīgajām personām pēc izmeklēšanas pabeigšanas. Stratēģiskos valsts uzņēmumus, kas nes peļņu no tranzīta, enerģētikas, dabas resursiem nodot valsts rokās un to peļņu ieskaitīt valsts budžetā nevis dažu kabatās. Tas ir ļoti vispārīgs redzējums. Bet, baidos, ka ir bišku par vēlu, starptautiskais valūtas fonds un eiropas savienība jau diktē noteikumus mūsu marionetēm un tām nav izvēles kā tikai pildīt svešu gribu un uzņemties par to atbildību. Bez marionešu nomaiņas mums nav nekādu cerību, bet visbēdīgākais, ka diez vai atradīsies tik spēcīgu personību apvienība, kas spēs atjaunot Latvijas neatkarību pasūtot 3 mājas tālāk nu jau 2 lielus diktatorus SFV un ES.
Ansis
A
Vai KNAB un VID nav painteresējies, kā Štokenbergs ticis pie saviem miljoniem?
agga
a
prezidents.. visi runā par Saeimas atlaišanu, bet šis taču to nevar, jo ir tikai pakalpiņš, bez mugurkaula un sava viedokļa.
leģionārs
l
Šoreiz es piekritīšu, lai gan parasti iestājos par prezidenta institūciju
K-K
K
... Un kada 'vizija' ir BEZABRENES valdibai un Jums ??? Vai tad tiesam velreiz jaatkarto, ka tas definesana un izvesana dzive ir valdibas (koalicijas) darbs - tamdel esat POLITIKA, NE JAU SAVA LABUNA DEL !!!! ... JA NESSPEJAT izprast un representet tautas Latvijas 'Viziju', kas jau no seniem laikiem caur Treso Atmodu ir defineta un likumigi sargata Satversme, TAD LUDZU ATSAKATIES VISI NO savaktiem valdibas AMATIEM !!! Nak jauna paaudze ar skaidru VIZIJU !!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas