Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Zatlers: Šodien tauta jūtas kā darba devējs, kas parasti paliek lozunga līmenī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Piga
P
Un kā Zatleram dzīvojas MILJONĀRES Pulkinenes dzīvoklī? Kāda liekulība! PRET!
nu ja
n
Kargins jau dzīvo Maskavā, tikai tagad atbraucis pieņemt Jaunā viļņa viesus savā lepnajā Jūrmalas villā.
HA HA HA
H
Kārtējais solītājs pat Repšuku pārspēj,kā var nesolīt galvenais laidiet mani pie siles,4 gadus nogulēju.Valsts ir bagāta Soros piesolīja atbalstīt.
jā,
j
PIEKRĪTU DAUMANTAM. KĀPĒC Zatlers piemin TIKAI LATVIRŠU oligarhus, un tikai TRĪS? ar pārējiem VAR sadarboties? nē, es arī ŠODIEN nejūtos kā darba devējs :D. jūtos kā visu laiku šaj'valstī - NEKĀ. netīrās spēlītes par varu, dažādu politisko spēku starpā man ir TIKAPT vienaldzīgas, cik vienaldzīga ir visiem šiem politiķiem mana persona, manas problēmas, mana dzīve, mani bērni, manas bēdas un mani prieki. jā, es nobalsošu, lai atlaiž. bet vietā ko ievēlēt - nezinu. arī Zatlera partija nebūs nekas cits. es negribu, ka uz mana rēķina kārto savus politisko darījumus, rēķinus, atriebības vai savtīgus rēķinus kaut kādas ļaužu gruupas, pret kurām nejūtu ne mazāko cieņu. tāpēc vēlēšanas ignorēšu. lai kaujas un plēšas paši savā starpā,iejaukties tāpat nav jēgas.
nu ja
n
Neej vēlēt, ievēlēs Karginu.
  • 0
  • 0
Daumants
D
Šitā Zatlera vēlme visu mūsu nelaimju cēloni meklēt tikai trijos oligarhos un pie tam aprobežoties ar skaitli trīs sāk kļūt smiekligāka par oligarha Lemberga izteicieniem šai sakarā Ko viņš piedāavā? nesadarboties tikai ar latviešu oligarhiem? bet ar SC krievu oligarhiem gan, jo viņu nav maz: 1.Valērijs Kargins 2.Viktors Krasovickis 3.Mihails Uļmans 4.Kirovs Lipmans 5.Sergejs Zaharjins 6.Leonīds Esterkins 7.Vasilijs Meļņiks 8.Vladimirs Solomatins 9.Rafails Deifts 10.Oļegs Stepanovs 11.Arkādijs Suharenko 12.Igors Buimisters 13. Mhitars Mhitarjans 14. Mihails Šuliks 15.Valērijs Beļakons
Read my lips...
R
Ārprāc!
Atpūtnieks
A
Zatlers, kurš prezidenta krēslā 4 gadus sapņoja un atpūtās norāda, ka politiķim nav brīvdienas uz četriem gadiem. Ha, ha! Tagad sapņos Sapņu fabrikā!
ha
h
Zīgerists=Repše=Zatlers banāns-miljons-aploksne
KLM
K
mākoņi - 165 apsūdzības sējumi - stikla kupols virs Doma laukuma
  • 4
  • 0
Aivars
A
Tikai uz priekshu un viss notiksies,lai Dievs sveetii Latviju !
alberts
a
Viņš tikai nepiemetinaja,ka Latvija ir divas tautas latviesi un krievi,kuri sadzīviski ir ļoti draudzīgi,bet politiski ļoti kašķīgi.Ta ka runat par "tautas varu" ir pagrūti vai pat neiespejami,jo vina politiski sašķelta divas daļās.Jaunaja Saeima nekas daudz nemainīsies,ja protams latviesi apjēgsies un nobalsos par - VL - tad vel kada cerība uz Latvijas nakotni - veiksmigu nakotni nevis ka tagad Urbanovičs velk uz maskaviju,ZZS,Vienotiba laviere star Urbanoviču un EU.
Ej, nu ej
E
Zatler, tas nu gan ir dāsns darba devējs, kas tā pagādā kā kaut vvai tevi. Nē, tie esiet jūs, kas jūtās kā kungi, to visu nopelnījuši. Jautājums tikai par ko?
KLM
K
Nē, tie esat jūs, kas jūtās kā kungi, to visu nopelnījuši. Jautājums tikai par ko? ............................................................................................................. Jūtams, ka neesat kungs, jo ir biedri, kuri nopelnījuši 165 apsūdzības sējumus. Jautājums tikai par ko?
  • 3
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas