Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Zatlers: starptautisko institūciju aizdevums ir nesekmības lapa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
Es gan teiktu, ka tā ir noziedzības lapa.
tizlais
t
Cik tad Zatlers dabūja Slēpošanā?Ko viņš labu ir izdarījis Latvijai kā prezidents?Kūdījis un naidojis tautu savā starpā .It kā mums naida sējēji nebūtu pietiekami bez viņa.
olga
o
Kāpēc jāļauj Parex nogrimt.Ja jau tur pa burbuli aizietu tie vanckari ,tad jau nekas,bet vai tautai nepietika ar Repšes kunga veidoto Bankas Baltija krahu.Es neesmu spējīga to otreiz pārciest.Visa mana nauda iepeldēja Repšes un Laventa veikalu Elkor tīklā,tā runā gudri cilvēki.
slimniece
s
Ko ,vai valsts vairs neapmaksās ārstēšanos?Runā,ka Zatlers panāks konvertu legalizāciju!Nezi,vai tā ir taisnība.Un cik būs jāliek konvertā,ja Alpos slēpojot izlūzīs kāja??
Viesulis
V
Pareizi pateica. Sekmju lapā stāv rakstīts: TP:0 LPP/LC:0 JL:0 ZZS:0 TB/LNNK:0 Spriedums: Partijas izslēdzamas no dalības tālāku valsts lietu kārtošanā. "Politiķiem" aizliegts nodarboties ar sabiedrisko un politisko darbību turpmākos piecus gadus. Partiju līderu un to tuvāko radinieku, kuriem tā norakstīta iepriekš, manta ieķīlājama par labu valstij līdz tās stabilitātes nodrošināšanai un tiesvedības pabeigšanai par noziedzīgu darbību savtīgos nolūkos. Cerams, ka varbūt civēki nāks pie prāta un parādīsies viens sakarīgs profesionāļu spēks, kas izveidos pirmo profesionālo valdību.
Pikselis
P
Man domāt, ka tad, kad šitā ekonomiskā brīze būs pārsdzīvota profilakses nolūkos vajadzētu vainīgos mazliet patiesāt, lai nākamie vainīgie tik drīz neuzkāpj uz tā paša grābekļa. Ka vispār vairs neuzkāps, nevar paredzēt, jo valsts naudas mirāžā var taču to grābekji neredzēt.
Andrejs
A
Principā prezidentam taisnība. Tikai valdošā kliķe šīs taisnības dēļ ir gatava meklēt kašķi ar prezidentu un vēl joprojām cenšas izdabūt cauri savas nebūt ne savtīgās intereses un demagoģiski aizstāvēt valsts interesēs nekompetentu finansu un citus ministrus. Par pierādījumu pastāvošās korumpētēs sistēmas saglabāšanai liecina arī vadības līgumu saglabāšana. un visu paaugstinājamo nodokļu smaguma novelšanu uz iedzīvotāju pirmās nepieciešamības preču patēriņu, lai tikai mazāk ciestu valdošās koalīcijas ieceltie viņiem vien vajadzīgie darboņi. Patreizējā valdošā koalīcija, kura novedusi valsti līdz krīzei, nebūs spējīga valsti no krīzes izvest, jo tur ir vajadzīgi kompetenti, no partiju interesēm brīvi speciālisti, kuri strādā tikai un vienīgi valsts un tautas labā.
sakāmais
s
Prezidents: -mūs sagaida mērenība prasībās... Nemanu,ka viņš būtu mērens savās prasībās.Tieši otrādi - vajag visu labāko un vēl vairāk. Kā vecenei no pasakas par zelta zivtiņu.
Plāns
P
Vai nu viņam ir ļoti tālejoši un grūti saprotami mērķi, vai arī viņa preses sekretārs kaut kas nav kārtībā.
Ansis
A
Un tagad tie paši nesekmīgie turpinās saimniekot ar SVF aizdevumu.... Varētu padomāt, ka viņi bijuši nesekmīgi nevēlēšanās mācīties dēļ. Mūsu nesekmīgajiem vieta palīgskolā!
Ierēdnis
I
Nez, vai tomēr nebūtu bijis pareizāk ļaut "Parex" nogrimt... Kazi, tomēr sanāktu lētāk. Un arī devalvācija ekonomikas izaugsmei ir daudzsološāka nekā lielāks PVN... Savā veidā tur pat būsim: uz eksportu PVN kāpums neattieksies, bet imports paliks dārgāks. Devalvācijas gadījumā hipotēku kredīti kļūtu masveidā pārvērtēti, toties vairums patēriņa kredītu ņēmēju varētu uzelpot. Bet par to vairs nav vērts runat -- vismaz pagaidām, kad pašreizējais caurums aizbāzts uz PVN palielināšanas nosacījumiem. Ja ar šo naudas porciju nepietiks, tad, lai dabūtu vēl, latu laikam tomēr vajadzēs devalvēt. Man ar algu EUR gan devalvācija būtu bezmaz izdevīga, jo tā palētinātu izdevumus Latvijā. Bet man ir maziņs nekustams īpašumiņš, un tas izlīdzināsies -- ar uzviju, lai arī vēlāk (jo ekonomikas atveseļošana tiek atlikta rūpējoties par īstemiņa stabilitāti). Tādējādi egoistiskā plānā esmu apmierināts ar partijas un valdības iesprausto kursu, bet vispārcilvēcīgi žēl tos, kuriem iesprauda.
PILNAI LAIMEI
P
Kad prasības apmierinātas, var ievērot mērenību.
@
@
Nav tādas prakses. Un SVF ir aizdevis naudu arī koruptīvi izcilām latīņamerikas valstīm. Nekādas garantijas, ka te nesadalīs kā savulaik G-24.
q
q
Ir jānoslēdz pārvaldes līgums ar SVF, lai taS PĀRŅEMTU SAEIMAS UN MK FUNKCIJAS. Nieviens nebūs jāievēl. Atnāks profesionāļi un ieviesīs kārtību šajā muļķu mājā.
Milda no Kārzdabas
M
Godmaņa valdības nespēja atteikties no t.s. vadības līgumiem liecina par šīs valdības un esošās t.s. izlaupītāju koalīcijas norietu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

NOKLAUSIES AUDIO


Zatlers: valsts ekonomika nav zirgu pajūgs ar iemigušu kučieri

LASI VĒL

Valda Zatlera runa Saeimā (teksts)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas