Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Zatlers: Sudrabai jāturpina vadīt Valsts kontroli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paltraku Vilis
P
Bet ja Valdiņš bija tāds pats ārsts,kā tagad prezis? Tad ko?
Dārta
D
Kuram gan šajā valstī ir izdevīgs GUDRS PREMJERS???
profis
p
Par premjeru jāliek Dombrovskis. Bet Zatlers protams atkal un atkal par histērisko Godmanu
vecenīte> no laukiem11:32
v
Neesmu Kikija un esmu ar jums vienisprātis par Šķēles lomu. Izlasiet manis rakstīto līdz galam.
vecenīte>> lailai
v
Kā tad līdz šim izpaužas tā partiju atbildība? Neesmu manījusi, ka kaut vai viens bijušais premjers vaļsirdīgi atzītos kādas kļūdas ir pieļāvis savas premjērēšanas laikā, ka kada partija atzītu ka viņas izvēle bija aplama. Vai arī mums stāvoklis valstī ir tik lielisks, ka kļūdu vispār nebija?
no laukiem
n
vecenīte 11:21 alias Kikija ... Tā viņa kārtošana, tāpat kā "trubas" Aivara ir mums visiem redzamais Latvijas patreizējais stāvoklis. Ja Jūs, cien. vecenīte, neesat Kikija, tad iesaku painteresēties par tādu ārpus LR Satversmes stāvošu Valsts pārvaldes struktūru kā Koalīcijas padome un tās sastāvs, bez kuras atļaujas, kā smejies, pat mūsu diženais "stabilitātes garants" nevarēja apmeklēt tualeti...
vecenīte
v
Kā tad mēs zināsim - der vai neder? Protams, ka dzīve ta ir iekārtota tā, ka katrs cenšas sasniegt savu nekompetences līmeni, bet kāpēc tad apriori teikt, ka Sudraba tur neder? Viņas izglītība un darba pieredze nebūt nav sliktāka par mūsu iepriekšējo teiksmaino premjeru CV.
laila
l
Es piekritu Zatleram, jo premjeram tomer ir jabut politikim,- politiski piesaistitam pie partijas, lai vins/vina lemumus pienemtu saskana ar politiskajam nostadnem,un attieciga partija uznemtos atbildibu. Mums jau ir pieradijums, cik bezpartejisks premjers var klut bistams - Skele. Un JL saja zina ir izradijis savu politisko vajumu, nespedami savas rindas atrast premjera kandidatu.
[email protected]
h
Zatleram šoreiz taisnība. Sudraba ir laba savā vietā, bet valsti var arī nepavilkt. Bez tam, ar savu perfekcionismu viņa var daudzas lietas sabojāt.
vecenīte
v
Neesmu izlasījusi visus komentārus. Apstājos pie Leilas. Piekrītu, ka šķēle VARĒTU visu sakārtot. Tikai viņam vairs nav intereses - to, ko no valsts varēja nozagt, jau ir nozagts. Un tad - kāda tad jēga iet par premjerministru?
info
i
Sudrabai pašai ir netīrs dibens, tāpat kā visai koalīcijai, viņa ir smagi sasmerējusies, tāpēc neviena iestādē nekas būtisks(bet tiek zagts joprojām pa krupnomu!!!) netiek atklāts. Mums nepieciešams arī jauns VK vadītājs. Tā ka nejūsmojiet par šito veceni.
Je
J
Varbūt tomēr labāk Strīķi? Vai Loskutovu? Abiem jūtams liels atbalsts sabiedrībā (delnā).
klauns gatavais
k
nu tu jau toč būsi pēdējais kas te kaut ko noteiks
Lāpītāja
L
Jā, izskatās ka tiek gatavota Šķēles ceturtā atnākšana...vai nebūs par daudz.....nu to mēs redzēsim.Risks jau pastāv...ka tik tas nenoved pie neliela pilsoņu kariņa...jo ir divas polāras pozicijas-vieni, kas gaida "glābēju"-vienalga Šķēli vai Lembergu, un otri-kam noriebusies šitā shēmošana un kuri grib patiesas izmaiņas, ka tik šitā ceturtā atnākšana nenostāda vienus pret otriem.Zatleram par to stipri nopietni jāpārdomā un nav jāpadodas saviem zxoodārza patroniem...
pamela
p
Par premjeru ir jābūt E.REPŠEM,JO Šķēle ir kauls no kaula varas ASTOŅKĀJĪ.Viņš budžetu savā laikā glāba uz nabaga pensionāru rēķina,maksājot strādājošiem TIKAI 60 Ls.,ko tagad nācās atmaksāt pēc ST lēmuma.Protams,ka Šķēlem kārtejo reizi būtu medus maize tikt pie nu jau MILJARDU dalīšanas.Tapēc jau TP jūk prātā katru dienu mainot viedokli gan par PM,gan Saeimu.REPŠE NAV ŠLESERA/LESČINSKA ASTOŅKĀJĪ un jābūt ar atšķirīgu domāšanu no ASTOŅKĀJA lai ko mainītu valstī.Liec kuru gribi no koalīcijas PM amatā -- REZULTĀTS TAS PATS !!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas