Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Zemkopības ministrijā samazināts departamentu skaits

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
klusais
k
Iedod linku , kur palūrēt. Kaut kur dzirdēju basņu , ka ir plāni nolikvidēt VOVA , vakar runāju ar dakteriem - tie teica,ka tas varētu būt reāli labs solis.
nika
n
cilvēki? mazos atlaida, bet augšas palika....
Joki
J
Ja nav lauksaimniecības, tad nav jābūt arī ministrijai. Un nevajag mums stāstīt cilk departamentu palicis, pastāstiet cik darmojedu atbīvoti un kas aizņems( atbrīvotos- tukšos ?) kabinetus. Jā, bet kam tad īsti lepnā ēka ir noprihvatizēta?
tots
t
Un cik stāvi skāabarības tornī palika tukši? Atbilde - neviens , jo visi saspiedās zem atlikušo departamentu nosaukumiem.
He he...
H
Paskaties labāk to Valsts kancelejas materiālu par funkciju likvidēšanu!!!!!!!! Paliks TEV mute vaļā, jo neko jau tajās ministrijās nelikvidēs...
He he...
H
Paskatījos ZM mājas lapā. Spicie kadriņi iesēdināti departamentu direktorīšu amatos, bet viss pārējais palicis pa vecam, tikai tagad struktūra ir bezjēdzīga un cik tur katrā noslēpti darbinieki un ar kādām algām nekas nav redzams. Izskatās, ka pufelis...
kaa tad
k
Un cilveku skaits tas pats, hihi...
nunu
n
Vai tad to sauc par strukturālo reformu? Vislielākā reforma, laikam, skaitītos, ja sasēdinātu visu ministriju vienā departamentā. Varbūt kāds uzrakstīs, cik tad melnstrādnieku ir atlaisti, un, kā mainījušās bijušo (samazinājušās) "likvidēto" vietu īpašnieku, piemēram, Lapiņa un Ozola algas.
angry
a
lieliski. tikai te vajadzētu paskatīties, vai visi šie bijušo departmanetu vadītāji un valsts sekretāru vietnieki neturpina strādāt ar citiem nosaukumiem, bet par to pašu algu.
klusais
k
Kas ta būs sākusies kāda kustība? Tagad nākamie lūdzu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas