Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Zemnieki daļēji apmierināti; turpina prasīt Rozes demisiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Senais>anglosaxim
S
Šoreiz tik vien iebildīšu, ka Parex bankrota gadījumā visi noguldītāji līdz 50000 saņemtu Valsts garantēto. Tāpēc un arī tāpēc, ka bankā daudz piesaistīta valsts iestāžu nauda, nekas cits faktiski neatlika kā banku mēģināt Izglābt, jo citādi nāktos daudziem no Valsts budžeta kompensēt izdevumus, vēl piedevām no bankrotā cietuša budžeta. Ar BB bija citādāk. Protams, ka daudz ciniskāka attieksme pret noguldītājiem, bet Valsts faktiski neko nezaudēja.
anglosaxis
a
Vai tiešām nav saprotams, ka, ja netiktu glābta Parex banka, simti tūkstoši cilvēku zaudētu savus iekrājumus. Vēlreiz atkārtotos bankas Baltija ārprāts. Bet atmiņa jau ir īsa, klaigāt gribas par da jebko...
elektorāts
e
nu kā var būt tik bieza āda!!!
Eller shveller
E
Kaapeec VAldiiba vakar nevareeja pienjemt shaadu leemumu un ietaupiit gan benziinu, gan cilveeku speekus, gan izvairiities no sastreegumiem? Kaapeec nevareeja riikot Valdiibas seedi vakar vakaraa???
.
.
aatri tomeer padevaas....un atbasltiitaaju ar nebija, ne skolotaaji, nearti, un plicisti, kas pashi nesen pikettjea, pat bremzeeja sho akciju - skuji - vienotiibas nav, tiek sariiditi viens pret otru, bet runa jau nebija par naudu, bet par Latviju< altvijas laukiem - latvieshu tautas shuupuli un vieniigo garantu, katuatu varees pastavet uz savas zemes...
Cita nozare
C
Ļoti gribās cerēt, ka Zemnieki saņem palīdzību, kas ļaus tiem izkļūt no krīzes. Vienīgais, pietrūkts pārliecības. Kārtējais ugunsgrēks apdzēst. Bet vai nodzēst? Par to lūk arī nav pārliecības. Malači Zemnieki. 100% atbalsts Jums. Ceru, ka mācēsiet samenedžēt savus biznesus tā, lai pēc gada vairs nebūtu jāprasa, jo savādāk, šis ir galīgi garām pasākums. Laikam jau arī pārējām nozarēm jāsāk kaut kas līdzīgs, lai daudz maz kaut kas sāktu notikties šai valstī. No vienas puses - paties prieks, no otras - kura nozare šai brīdī paliek apdalīta. Kā pietrūkts pragmatisku politiķu, kuri domā netikai par reitingiem un savām lietām, bet tādu, kuriem ir pamatots viedoklis valsts tālākai attīstībai - pie kam, viņi to neslēpjs :)))
smaidish
s
tad jau visiem vajag sadalīt, jāiet šodien prasīt, jo Godmanis gatavo kādu nozari apturēt, visiem viņiem ir jāatkāpjas !!!
Dzeeseejs
D
Šoreiz pilnīgi piekrītu Tautpartijiešiem - tāda ugunsgrēka apdzēšana vien sanāk. Paņemam naudu no vieniem, lai iedotu citiem... pēc tam atkal meklēsim tiem citiem.
elektorāts
e
tas ir tik pretīgi - vienu dienu valdība škobās un bola acis - nau vairāk, esam zdarījuši visu, ko vien iespe'jams izdarīt, bet - atliek drusku ciešāk paspiest, kad izrādās - tpmēr var gan izdarīt vēl vairāk... manuprāt - tā ir apzināta ļaunprātība. vai tiešām vienīgais veids kā piespiest šos liekēžus tiešām meklēt risinājumus, ir vairāk vai mazāk varmācīgi draudi?? ja tā - tad visim ir jāsprot - laiks spiest no visām pusēm. KĀPĒC LAI TICĒTU, KA MEDIĶU, SKOLOTĀJU UN VISU CITU SPIEDIENA REZULTĀTĀ NEATRADĪSIES LĪDZEKĻI ARĪ PRIEKŠ VIŅIEM??? VARBŪT TAD BEIDZOT PIENĀKS LAIKS, PADOMJU NOĪSINĀŠANAI, NODOKĻU IEKASĒŠANAI NO MILJONĀRIEM UTT???
Cukurs tutu
C
Nu jaa zemnieki pashi paardeva cukurfabrikas akcijas - naudas kaare bija liela. Ja saimniekot nemaak, tad pashi vien vainiigi.
:)
:
un tev smadzenes iedalītas tikai balastam? budžetēšanas zelta likums - ieņēmumus plāno pēc min programmas, izdevumus pēc max programmas. Bet te tas viss izskatās pēc standarta autolīzinga ņēmēja - ak tad 100 Ls mēnesī mašīna maksā, man paliek 80 Ls pāri katru mēnesi, gan jau darba devējs pēc 3 mēnešiem iedos algas pielikumu.... bet kas tās tādas papildus auto izmaksas, cilvēks tik mēģina izdibināt pēc līgumu parakstīšanas.
Ješka
J
Tikai solījumi, tikai solījumi... Kurš teica, ka tie tiks pildīti? Kaut vienu reizi ir tikuši pildīti? 1. aprīlī tā arī pateiks: "APRILL ! APRILL ! Naudas tomēr nebūs :( "
Berta
B
Vai bija jāņem lielie kredīti!!!! Kāpēc tāda negudrība???? Vai nevarēja labāk prognozēt un attīstīties lēnākos tempos?? -------------------------- A kur tad ir valsts stratēģiskās plānošanas komanda? Izskatās, ka tādas nav vispār, nemaz nerunājot par to, ka tādai būtu jābūt ja ne katrā, tad vismaz Ekonomikas ministrijā.
Berta
B
Par to TP rītdienas Saeimas balsojumā prasīs ZZS atbalstu Godmaņa valdībai, lai mūs varētu turpināt čakarēt arī turpmāk. Par velti ir tikai siers peļu slazdā.
cukurs
c
Patin bildi atpakaļ (cukura vēstures īsais kurss pēc brīvvalsts atjaunošanas): 1. zemnieki piedalās cukurfabriku privatizācijā un iegūst cukurfabriku akcijas 2. zemnieki savas akcijas pārdod cukurfabrikai 3. cukurfabrikas izdomā aizklapēties, kaut tādai Jelgavas cukurfabrikai un tās cukura tirgotājam Lex kopā peļņa ir 5 milj. LVL 4. zemnieki un cukurfabrikas saņem kompensācijas Manuprāt, viendienīšu domāšanas dēļ paši zemnieki, pārdodot savas akcijas, ir cukura nozari izlaiduši no rokām, nevis kaut kāda mistiskā valdība...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI UN SKATIES VĒL

Zemnieki ar zārku sasniedz valdības ēku

FOTO: Zemnieki pie Rozes logiem

VIDEO: Zemnieki Rīgā

UZZINI VAIRĀK

Kādus pasākumus valdība atbalstīja?

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas