Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Zīlem bažas rada Krievijas investīcijas Latvijā un to virzīšanas metodes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jevgenijs
J
Heh, vot eto komedija, mozno smejatsa do upada s etih komentov :D da ja znal 4to vi okupanti tupije no 4to na stoko.... prosto zest
verotaja
v
Interesants viedoklis un komentari par dzimtenes Latvijas vesturi. Lai veicas nakotne - ar Dievpaligu!
pareizais pilsonis
p
Jābaidās no kaut kā cita. Nākot pie varas smerdeļiem , kas nekā nejēdz , bet dzīvo uz naida rēķina , Latviju iedzīs vēl lielākā purvā. Un nāk investori no citurienes. Tad kodīsi savus pirkstus, bet latviešu tauta jau būs pazudināta. ATCERIES MANUS VĀRDUS, KURI PIEPILDĀS.
ekharts
e
Cirks.Pat British Petroleum pārdod savas akcijas krieviem.
Graudiņam taisnība
G
Pārbaudiet cik austrumu investori ir pačurājuši pie Brīvības pieminekļa un cik rietumu investori.Zīlem galvā ķīselis!
bulciņa
b
Nu, re tad kad nevicojas ar savējiem, tad var patiekt arī kaut ko prātīgu. Domāju, ka Zīlem un Parādniekam vnk. vajadzēja izduelēties un tad atkal plecu pie pleca stāvēt par ideju. Un Zīli tāpat uzklausīs Eiropā vairāk kā Imantu. Tāpēc viņiem tomēr jāmīl vienam otru.
Viņš ir
V
poliprostitūta!
Jūs
J
domājat Lembergs?
  • 4
  • 0
Kārlēns
K
Ar bažīsānos vien par maz Zīles kungs, vajadzēja rīkoties jau ātrāk, bet ne sēdēt Eiroparlamentā un vadīt partiju no attāluma tās nav savienojamas lietas vajadzēja dot vadīt kādam citam, bet patiesi nacionāli latviski noskaņotam cilvēkam. Situācija patiešām kritiska mēs latvieši paliekam ar vien lielāki kalpi, kuri tiek nospiesti uz ceļiem savā zemē. Ar Zīli vai bez Zīles es balsošo par latviešu NA sarakstu Nr.8, bet varu pateikt arī Zīles kungam to, ka savā balsošanā primāri izraudzīšos Visu Latvijai cilvēkus, lai tādi, kā Zīles kungs paraudzītos savā dabībā atpakaļ un kā tas varēja notikt, kad latviešu nacionālais kļuva par aizsegu kaut kam citam līdz TB/lNNK bija tuvu iznīcībai.
cd
c
Pasos pamatos stav" Lenins bronza kalts"un latviesu mikstcauliba.
@
@
Investori no Krievijas ir sākuši bēgt.
Graudiņa humora izjūta:)
G
http://www.diena.lv/blogi/graudinam-bazas-rada-ziles-psihe-13900882
ietiekums
i
Graudiņ, paprasi māsiņai zālītes, ja?
  • 0
  • 0
Ir
I
izteikti sarkana, ar sirpi un āmuru mugursomā.
  • 0
  • 0
fima
f
nu kad nav reālas programmas kā izvilkt ekonomiku un gribas tikt ievēlētam saeimā atliek vienīgi sauklis "krievi nāk", daži ar šaurām pierēm jau uz ša saukļa vēl ķeras.
fima speciāli vai (donim)
f
šajā brīdī, kad latvija ir sūdos līdz ausīm, vairāk nav nav svarīgi kurš šo saukli ir izbomājis bet ka atrodas vēl tādi auna pieres kuri ir gatavi vēl uz šī saukļa uzķerties.
  • 0
  • 3
Vai
V
Jūs, lūdzu, varētu norādīt - kura partija izdomāja šo saukli ? Ja to norādīsiet, tad arī uzzināsiet šo to par ''šaurajām pierītēm'' un muļķu bariem, kuri uz šo saukli uzķērās...Vot tak, Fima !
  • 4
  • 0
!!!!!!
!
Tā pašvaki ir ar krievu investīcijām,jau pieminētā AMO Plant spēj saražot tikai dažus autobusus gadā un vienīgais pasūtītājs Jelgavas dome,ZZS Rāviņš.
NBC_LV
N
R.Zīlem atkal taisnība. Ja uzmanīgi lasījāt, tad Nacionālā apvienība nav pret A investoriem vispār, bet pret "politiskām" vai apšaubāmas izcelsmes un mērķa investīcijām ar visām no tā izrietošām sekām, kā arī pret to dominanci pār R valstu investīcijām. Jautājums ir par to, kādas demokrātijas, biznesa kultūras un dzīves līmeņa virzienā ejam? Vai atkal nevajadzŗtu papētīt Igaunijas pieredzi... :)
Zirka>Par
Z
Piedod, nesapratu humoru. Paskaidrosi?
Paskaidrošu -
P
savulaik biedrs Lembergs, būdams LKP CK loceklis, un biedrs Brigmanis, būdams rajona komunistu 1 sekretārs, īstenībā bija nacionālo mežabrāļu iefiltrēti šajos amatos, ar uzdevumu graut okupācijas varu no iekšpuses. Vai Jūs apmierina šāds paskaidrojums?
  • 3
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas