Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Zināms potenciālais vakanto ministru amatu sadalījums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
neaizmirstulīte
n
Es domāju, ka Pabriks ir 100 reižu profesionālāks nekā tāds Teikmanis. Ceru, ka viņa sieva pa šo laiku vismaz iemācījusies pieklājīgi apģērbties ejot uz oficiālām pieņemšanām. Un par veselības ministriem ir bijuši vairāki ārsti. Vai tādēļ mūsu medicīna ir kļuvusi labāka? Ārstus vispār pie naudas nedrīkst laist. Viņiem jau iestrādājies reflekss - visu bāzt kabatā.
Arturs M
A
Štokijs izvilks,jūs to redzēsiet!!!Un kāpēc Loskutovu neatbalsta,ir skaidrs,bet lai TP un LPP pasaka skaļi,neaizmirstot pie reizes pakomentēt,to,ka tiesa par zagļiem atzina citus,bet viņš zaudēja amatu un tagad KNAB ir dziļā bedrē!!!
SCP
S
Politiskās partijas „Sabiedrība citai politikai” (SCP) valdes priekšsēdētājs Aigars Štokenbergs kategoriski noliedz ziņu aģentūras LETA izplatītās baumas par to, ka veselības nozare ir mazsvarīga. „Sabiedrība citai politikai” gan savā programmā, gan rīcībā vienmēr ir iestājusies par sociāli atbildīgu valsti. Tā ir panākusi papildus līdzekļu piešķiršanu pensionāriem un aizstāvējusi to Satversmes tiesā. Priekšlikumos, ko SCP ir iesniegusi Saeimā, tā ir aizstāvējusi gan invalīdu tiesības, gan ģimeņu ar bērniem materiālo nodrošinājumu, gan veselības aprūpes pakalpojumu pieejamības un kvalitātes uzlabojumus. „Es esmu dziļi pateicīgs māsām, ārstiem, ārstniecības iestādēs strādājošajiem par viņu pašaizliedzīgo darbu šajos grūtajos ekonomiskajos krīzes apstākļos. Katru dienu viņi ir glābuši simtiem dzīvību un, kā politiķis, es vienmēr aizstāvēšu gan viņu, gan pacientu tiesības. Īpaši pateicīgs es esmu Tukuma slimnīcas māsām un ārstiem, kas ir palīdzējuši maniem vecākiem”, uzsver Aigars Štokenbergs. SCP atbalsta Ministru prezidenta Valda Dombrovska centienus valdību pametušo ministru aizstāšanā. SCP arī turpmāk sniegs viņam visu savā rīcībā esošo kompetenci un spējas krīzes pārvarēšanai.
3. šķiras cilvēks
3
pensionārs 09:49 17.Apr. Pareizi Aigars saka,ka TIKAI MILJONĀRI IR 1.ŠĶIRAS CILVĒKI, PIE OTRĀS ŠĶIRAS PIEDER AIZBRAUKUŠIE, PĀRĒJIE IR 3. ŠĶIRAS CILVĒKI , jo viņu /3. šķirai/ārstēšanai nav ko tērēt naudu ,labāk lai paliek naudiņa 1. šķirai un bankām VIŅUS ,/3.šķiru/, DIEVS tāpat PAŅEMS pie sevis , PAT BEZ MEDICĪNISKĀS PALĪDZĪBAS
filozofs
f
par veseliibas ministriju nav ko breekt , tur tiešaam vajag veci , kurš atsheemotu visu sapakaļoto sisteemu teepistu garaa , veel tur uzreiz vajag iesuutiit Sudrabas jaunkundzi , daudzkas naaktu gaismaa....it iipaši pirms veeleešanaam , taalaak ja runa par tieslietu ministru , nu tas buutu par traku , oligarhijai jau ir galvenais tiesnesis , KNABa šefs , tuuliit ģenproks arii ... taadeeļ jau maitas grib dikti arii tieslietu ministru , jo čohaa seesties negribaas ne vienam ne otram
dzeris
d
Štokenberga teiktais gan stipri izbrīna, normālās valstīs tautas veselība ir prioritāte, ASV tai atvēl 14% no IKP ( Latvija - 3, un tos pašus vairumā iztērē, maigi sakot, nelietderīgi, ES - 5 -9%). Ārstam gan VM nav jābūt. Pēdējā ārste parakstīja 200miļ'j. vērtu Stradiņu rekonstrukcijas plānu, par to naudu varēja uzcelt vairākas jaunas slimnīcas, un aizklapēja tradīcijām bagāto pirmo slimnīcu. Stikla šķūnis salīdzināt ar to nav nekas. Jābūt labam ekonomistam un nav jābūt shēmotājam, jo mums jau ārsti bijuši VM visus gadus, un rezultāti - shēmošana un draugiem piederošo ārstn, iestāžu lobēšana, un vēl totāls nesaimnieciskums. ZZS atdod tieslietas tad jau vilku iecelt par aitu ganu drošāk. Teikmanis pagaidām būtu normāls, ne sliktāks par Riekstiņu. Un no LOskutova "darītājiem"dzīvnieciskas bailes un naids, aizskāra taču vissvētāko - sāka ķeries klāt shēmošanai un pērkamiem tiesnešiem.
J.Biotops
J
Ak b.Štokenbergam veselības ministrs ir „trešās šķiras”? Dīvaina uzskatu sakritība ar kādu „oligarhu partijiņu”, rūpes par „tautu” kaut kā izplēn, kad jādala vietas pie siles. Lieku reizi pierādās sakāmvārds par suņa spalvas mešanu un tikumu pastāvību, Kā bij kungs oranžs, tā palicis.
Mg.iur
M
Kuru virzīja ZZS? Pasakiet atklāti,pietiek zem segas Soprano ģimeni spēlēt.
iz "O.M.© arChīva"
i
Mediju ziņa: "Latvijā ir bijuši izcili ministri un pilnīgi duraki. Ir bijuši politiķi un cilvēki, kas savos amatos nonākuši netīšām. Var arī teikt, ka pēdējo gadu laikā ir vērojama zināma tendence: ministru amatos netiek iecelti attiecīgās nozares vadību pārzinoši, no politiskajām "shēmām" neatkarīgi profesionāļi, bet gan - zemnieki, mācītāji, piensaimnieki, traktoristi, muzikanti, bārmeņi, sportisti, dakteri, ..., ..., ... - visdažādāko attiecīgajām nozarēm neatbilstošu profesiju pārstāvji, toties - ar "politisku atbildību" un "aizmuguri" nodrošināti." (apt.cit.aut.: J. Rekšņa) ----------------------- *"Par ministru _piešancēt_? Bez problēmām!..."* (_Iz Ontūna M.© archīva_) *** *** *** No rīta, izslaucījis sētu, Pie vārtiem smēķi zelē Frīdis: "Vai es, diez, 'startēt' nevarētu, Par ministru, ja nāks tāds brīdis?... Es māku (visai eleganti!!!), Ar lāpstu 'apieties' un slotu ~ Par dažu 'siles sugas' tanti, Vai 'onku' to pat labāk protu!..." ... ... ... pilna versija = "O.M.© blogā": *** *** *** *P.S.* Visi "O.M.© arChīvā" fiksētie notikumi ir ienākušies vienīgi Lielp!sānu Pilsoniski Suverēnajā Republikā (LPSR), Ontūna Mazpusāna jurisdikcijā. Visas tēmas, pieminētie personāži, apstākļi u.t.t. ir visīstākie izdomājumi. Interesentiem (t.sk. - privāti) & lietišķai saziņai: 'ANNO' ~ *12. 2005.* u.c.
Pret
P
Jā, atceros to gadījumu. Izskatījās, ka Teikmanis savu mammu pasludina par prātā jukušu, lai gan kundze runāja pilnīgi normāli un sakarīgi. Atceros, ka tad vēl nodomāju - cik gan samaitātam jābūt cilvēkam, lai savu māti tā pazemotu visas Latvijas priekšā.
Jānis J. Dimants, Jr., M.D.
J
Veselības ministram vai ministrei ir jābūt ārstam gan. Arī Veselibas ministra amats nav "trešās šķiras" amats gan kā to viens otrs "gudrinieks" apgalvo. Un ar pārgudru izrunāšanos nekur tālu netiksim. Tāpēc iesaku un mudinu izvirzīt par Veselības ministri profesionālu cilvēku - Dr. Ingrīdu Circeni! Bet vai būsim tik gudri kā izliekamies?
Lelle
L
Tikai ne Teikmani! Nav ko vecos āžus par dārzniekiem celt!
Lelle
L
Štokijam visdrausmīgāko sfēru iešķiebj...tur viss nolaists līdz kliņķim un izfenderētsTP vadībā... Loskutovu gan vajadzēja par Tieslietu ministru ielikt, lai kretīni pasvīst...
BR
B
Andris Teikmanis - vecs Latvijas Ceļa zaldāts, turklāt vēl Rīgas mērs, politikā līdz ausīm, smuki iekārtojās pēc tam vēstnieka amatā (ka visi kuri gribēja no Latvijas Ceļa spices). Nu redziet, tagad atkal smuki atpakaļ politikā (kas tik mūsu valstī nav iespējams - šāda kursēšana politiķis-ierēdnis-politiķis normālās valstīs nebūtu iedomājama). Ak jā, Teikmanis arī ir Zatlera labais čoms. Toreiz kad Teikmaņa mammiņa izpļāpājas par to, ka Zatleram devusi naudu par operāciju, nabagam dēlam bija ko taisnoties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas