Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Zivtiņš kā ievērojamu vērtē aizvadītajā diennaktī reibumā aizturēto autovadītāju skaitu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sniper'sEye
S
Uzticēties Zivtiņam, kurš klusē par policijas virsniekiem (!), kuri paši uzskrūvē izspiešanai alkometrus taču nebūtu gudri, vai ne? Toties 14 000 autovadītāju kavēšana, bez funkcionāla/lietderīga pamatojuma, tas mums te turpmāk būs laba polcijas darba rezultāts?! Rudolfam Džuliāni nebija problēmu atrast policistus, kam uzticējās gan viņš, gan autovadītāji.
Metsasisu
M
Nav labākas receptes pret pļēguriem pie stūres, potenciāliem slepkavām, kuru izgudroja un ieviesa bijušais Ņujorkas pilsētas galva Rudolfs Džuliani. Policijas patruļa 3 cilvēku sastāva uz vietas konfiscē dzērāja spēkaratu un šo policijas lēmumumu nekur nevar pārsūdzēt vai apstrīdēt. Vienīgi meklēt nākošajā dienā, kur šo atņemto braucamo izūtrupēs un nopirkt par jaunu. Tikai braukšanas apliecību Amerikā par jaunu gan nopirkt nevarēs. Iegūtā nauda = pilsētas budžetā.
Sniper'sEye
S
Nav manīts, ka pēc CP virsnieku/VIRSNIEKU (!) -- bandītēnu, kuri grozīja alkometrus pēc sava prāta -- aizturēšanas galvenais preventōrs Zivtiņš būtu kaut ko darījis, lai autovadītājiem būtu pamats ticēt visam, ko saka ceļu policisti, skatoties savos alkometros. KĀDS PAMATS TICĒT? !Mistre funkcionāli = nulle, Zivtiņš pašreklāmas skaļrunis, šobrīd faktiski būtu jāizziņo tagadējo alkometru norakstīšana, jo CP nevar ticēt, ja izmanto alkometrus, kurus var paši noregulēt, kā vien vēlas. Faktiski ikviena apturētā pienākums ir pieprasīt asinsanalīzi, un lai tie bandītēni ved pie īstiem mediķiem. Operatīvo alkotestu turpmāka izmantošana tagadējā izpildījumā turpmāk iz bezjēdzīga un valsts pienākums ir to pārtraukt. No kā gan piedzīt zaudējumus, ko sagādājusi nelegāli regulējamu alkometru iepirkšana?
Āķis lejasvaigā (pakaļā)!
Ā
Nestāsti to Zivtiņam, -- viņējiem no Talsiem bail: tur būtu jāstrādā, apturēto tūkstošus un norakstītos iemušus var sakrāt vienīgi Rīgā.
Dauka
D
Talsu pusē šmigā braukā vismaz 20% no visiem autovadītājiem!
Guntis
G
Tātad reibumā brauca ap 0,6% no visa pārbaudīto skaita. Man izskatās maz.
:)))
:
Laikam lielā gulta tomēr bija par mazu, nebija kur visiem izgulēt reibumu
KC
K
Ka to visi svētkos tik dusmīgi? Ka tik par kaut ko paburkšķēt.
bobo>Jojo
b
Ja zivtins aizrotēs augstākā amatā, ttad pastāv ļoti liels risks ka Latvijā būs ne tikai dzērājšoferi, bet arī dzērājtauta.
Āķis lejasvaigā (pakaļā)!
Ā
Jautrība jau ir bijusi ar tiem CP ākstiem, kas šņaba smaku neatšķir no logu mazgājamajiem. Te jau, redz, viens tāds paraugeksemplārs V. Pužulis pieminēts, man gan atmiņā, ka šo sayulaik televīzijā iekšlietnieki kā bqaigo specu vienu tādu resnu Pužuli Rīgā lielīja. Bet tur jau tādu pietiek, ne jau tas treknulis tāds viens.
zemnieks
z
Ar to slaveno krievu (super slepeno) spektrogrāfu ziemā būs ziepes .Jo ziemas logu mazgājamie šķidrumi visi ir uz spirta bāzes .Un mašīnu salonu tīrītāji arī daļa uz spirta bāzes.Tā kā jautrība garantēta .
Krambulis
K
Braucu kramā un braukšu kramā! Jo, menti,kā ņēma uz ķepas,tā arī ņems.
Āķis lejasvaigā (pakaļā)!
Ā
Vācijā bānpolicistu priekšnieku par shit-ādu piegājienu atlaistu nākamjā dienā! Haltūrists, un i nekaunās par to! Un viņa priekšniekiem neliec, kas patiesībā notiek? Klau, a cik maksā tās 6000 par velti nosiekalotās "trubas", -- varētu Zivtiņa no algas atskaitīt! Līķu, avāriju un cietušo tikmēr ta' vairāk!
lunis
l
Plātīzers,nodarbojās ar pašreklāmu.
Āķis lejasvaigā (pakaļā)!
Ā
Zivtina un Mistres sasniegumus vajag ieteikt pārņemt Kriminālpolicijai! Kas par smeķi! Uz ielas ķert un turēt visus pēc kārtas, rūpīgi skaitīt un lielīties, cik aizkavēti un saskaitīti! Kriminālķērājiem varbut pat vairāk sanāktu nekā 155 saskaitītie un vienu aizturamo!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas