Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

ZRP kandidāts Mētelis: Valstij pabalsti nav jāmaksā "štata slaistiem un parazītiem"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
x to skrāvers
x
kaut kas nav sajucis? kurš valsts pabalsts tad nodrošina dzīvokļa apmaksu?:) un tā kā bezdarbnieka pabalstsm nepieciešamo iemaksu staāžu uzkrājuši ap 20% bezdarbnieku, šī diskusija tak ir galīgi garām un balstrās aplamos mītos???
Skrāvers
S
Piegriezušies tie profesionālie valsts pabalstu izkrāpēji, kuru cauru vasaru peldējās Jūrmalā, kuriem tiek apmaksāti dzīvokļi, bet kuru vienīgais pienākums ir funktieris, kā nestrādāt, kā pareizāk noformēt dokumentus,kā labāk apkrāt ierēdņus, lai saņemtu pēc iespējas lielāku pabalstu. Tāpat laiks pārbaidīt tos lielos pensiju saņēmējus, kuri faktiski ir krimināli sodāmi, jo noformējās savā laikā vismaz 5-6 darba vietās, pāris vajadzīgos gadus samaksāja lielus nodokļus un tagad dzīvo uz tautas un mūsu bērnu un mazbērnu rēķina.
Ministry of Truth
M
Izskatās, Zatlers nolēmis iegūt vairākumu Saeimā ar koka klučiem, cauriem makintošiem un daudzkārt izmantojamām vāravām. Nu, lai jau viņam veicas, tā teikt, bet daudziem viņu lielākais ienaidnieks ir viņu pašu mēle. Un tad, pat no viena teikuma, dažkārt ir skaidrs, kāpēc viens reinkarnējas cilvēkā, bet cits - zābakā.
dfd
d
Latvijā ir tikai viena slaistu un parazītu suga - tā, kuras sastāvā raujas biedrs Pufaikins. Šiem gan būtu jāiedod lāpstas un jātriec šancēt
Normis
N
Nevis Mētelis bet stulba, prātu izkūkojusi Pufaika....
Gunars
G
Nav taisniba Metela kungam. Vienmer bus cilveki kas nestrada. Bet vinus nevar nolikt tada situacija ka viniem jaiet zagt lai izdzivotu. Visas valstis sads cilveks atnak uz socialo nodalu un pasaka, labdien es nestradaju un pat netaisos stradat dodiet man naudu. Un vinam iedod naudu gan loti maz, piemeram Vacija kad vel bija markas laikam maksaja 7 markas diena ar noluku ka var paest un vel uz kadu kino vai kulturas pasakumu aiziet, protams ka tie cilveki pa to naudu nopirka alu vai vininu, rezultata ir miers nenotiek zadzibas tie bomzas parasti ir diezgan tiri relativi labi gerbti un sadu cilveku nav daudz, vini nevienam tur netrauce , cilveks tomer nav suns kaut kadu socialo pabalstu vinam jasniedz.
Koments
K
Tādā veidā neizplatās arī infekcijas slimības (kašķis utt.), pašreiz to izplatība Latvijā ir stipri vien pieaugusi. Tie, kas bez darba ne jau lielākoties nevēlas strādāt, bet vienkārši nav atbilstošu viņu spējām darba vietu.
  • 1
  • 0
parazītvārdiņš
p
parazītiem
alla
a
Vajadzētu painteresēties par būtību- lai dabūtu šo iespēju nopelnīt pusgadu 80 latus mēnesī, mani radi, kuri jau daudzus gadus nevar darbu atrast, gaidīja vairākus gadus. Kad šis laiks beigsies, viņi atkal paliks bez iztikas līdzekļiem, jo pabalstu nekādu nesaņem. Kas tur jādara par tiem 80 latiem, nosaka tā organizācija, kura viņus uzaicinājusi. Katru dienu jau varbūt pārāk daudz darba nav un cilvēkiem arī neērti šausmīgi izmantot par šiem 80 latiem. Ja cilvēks nenāk uz to darbu vai nestrādā, viņam šo pabalstu pārtrauc- tā arī notiek. Tā kā Mēteļa kungam nevajadzētu iztaisīties par šausmīgu valsts aizstāvi, vajadzētu aizstāvēt cilvēkus, jo, liekas, viņš kādreiz bija sociāldemokrāts.
Stratēģis
S
Kārtējais āksts, kurš domā, ka saprot situāciju un lien politikā ar savu virtuves līmeņa izpratni par sociālekonmiskajiem procesiem. Politiķa uzdevums ir nevis kritizēt nelaimē nonākušos simtlatniekus par to, ka viņi saņem pabalstus, bet domāt par to KĀ radīt tādu uzņēmējdarbības vidi, kur uzņēmumi var attīstīties un attiecīgi dot darbu šiem nelaimīgajiem. Ne darba tikumā ir nelaime, bet darba trūkumā. KUR viņš tiem simtlatniekiem piedāvā strādāt? Ko nozīmē "meklēt darbu"? Paņem viduvējo Latvijas mazpilsētu vai pagastu ārpus Rīgas, KUR tu tur atradīsi darbu? CIK rūpnīcas pa šo laiku kamēr sociāldemokrāti bija pie varas viņi uzcēla? Cik darba vietas radīja? Dažreiz izbrīna cik nekompetenti cilvēki raujas pie varas, viņi piedāvā cīnīties ar sekām - bezdarbniekiem. Atņemot viņiem pabalstus. Bet ne jau bezdarbnieki rada bezdarbu, to rada "valsts" ( konkrētā kriminālā grupējuma, kas atrodas pie varas) politika gan nodokļu jomā, gan pieņemot no ārvalstīm diktētus noteikumus, gan pieņemot nejēdzīgus likumus, gan tā pati Latvijas bankas monetārā politika. Ekonomiku ieteklmē faktoru kopums. Par to tādam mētelim droši vien nav ne jausmas. Un visiem, kas lasa šo rakstu - ja jūs ņemat rokā ZRP sarakstu 17.septembrī - nesakiet, ka jūs nebijāt brīdināti par to kādi dauņi raujas pie varas.
Vārds
V
Bail paliek, ko šāds var sadarīt, nonākot pie varas. Tam tiešam labs raksturojums - virtuves līmeņa izpratne.
  • 5
  • 1
Ei, jūs!
E
Ei, jūs, kandidāti uz deputātiem, deputāti un visi pārējie valsts pārvaldītāji! Nebūs jums atlaides un piedošanas, cieņas un sapratnes - kamēr jūs konkrēti neparādīsiet, ka tautas labklājība iet uz augšu! Un nevajag mums te mēģināt iestāstīt, ka sabiedrības labklājība nav pašmērķis! Un kāds vēl pašmērķis - tā dēļ ir vērts cīnīties, bļaustīties, lamāties - darīt visu, kas vajadzīgs, lai tā celtos!! Sapratāt?!
mētelīša virinātājs
m
arī varētu piesaistīt zināmu daļu elektorāta!
Ojārs
O
Un kāds labums Latvijai no paša Meinarda Mēteļa? Ko viņš Latvijai ir devis savos 66 gados?
abac
a
daudzi cilvēki nevar atrast darbu. nodrošiniet ar darbu un tad sauciet par slaistiem un nejēgām. strādāt grib visi. bet darba nav. nelietis tas mētelis
Atalgojums nav tik liels...
A
Tautsaimniecības komisijas pārstāvis Dzintars Zaķis ("Jaunais laiks"):"Uzņēmumam,kura apgrozījums svārstās ap 450 miljoniem latu gadā un kur vadītājam ir milzīga atbildība,pašreizējais atalgojums nav tik liels,lai motivētu strādāt arvien labāk". Sk."Lems par algu dubultošanu valsts uzņēmumu valdēs iebīdīto prsonu algām",Latvijas Avīze,15.maijs 2010.
Tieši tā
T
Pabalsti jeb precīzāk prēmijas,naudas balvas un pabalsti pienākas sešpadsmit lielāko valsts kapitālsabiedrību vadītājiem! Sk.Intervija:"Būt godīgam maksā dārgi",Sallija Benfelde,"Baltā Vārna",Pilsoniskās savienības laikraksts,marts/2010 (Nr.9) Saruna ar 9.Saeimas PS frakcijas vadītājas vietnieci,tiesību zinātņu doktori un LU Juridiskās fakultātes profesori Ilmu Čepāni. Publicēts arī "Laiks" un "Brīvā Latvija".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas