Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

ZRP: Mēstuļu izsūtīšana biedriem ir izmisīgi centieni destabilizēt situāciju partijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sise
s
Mētuļu vai vēstuļu?
Lauku vecis
L
Man ir ļoti jautri lauku klusumā, aukstumā, . Zatlera reformu partija ar savu logo. Zatlera- saprotu, ka tā ir Zatlera privātā partija ,bij. prezidenta hobijs ar hobija piekritējiem. Hobijs- REFORMAS. UZTAISĪS VIENAS KAUTKĀDAS REFORMAS, EH , NAV LABI, TAISĀM JAUNAS REFORMAS. JAUTRA, INTERESANTA ROTAĻA, eKSPERIMENTĒSIM , PĀRTAISĪSIM , REFORMĒSIM, PĀRRIKTĒSIM, PĀRKRĀNĒSIM, PĀRBĪDĪSIM, PĀRCELSIM, REFORMĒSIM. Un logo , ar bultu zvērīgi iedursIm sarkanā krustā līdz pašai sirdij. Stājamies šajā partijā, ir un būs jautri augstākā saimnieka mājā, kur veči iet vakarēt pie kārtīm, jaunie , olšteinieši dejos polonēzi ar dāmām. Latgale, ko tur ...
ZRP,kas ar jums notiek,ko?
Z
PALDIES, zrp ! 07.02.2012 08:58 urrā, es viens pats tagad varēšu nobalsot par visu ģimeni,jo Zatlers pasē vairs nespiedīs zīmogu ,bet novadā manu gimeni neviens nav redzējis un tādēļ nepazīst pēc purna,/es strādāju ne savā dzīves vietā/ bet visu ģim.locekļu datus es zinu no galvas ,NOSAUKSU TOS UN NOBALSOšU IK PēC 3 STUNDāM , tā ka ---------reāla iespēja man nobalsot par visiem saviem 6 dēliem ,kuri nedomā tā kā ES, BET ES BALSOšU PAR sc ====================nomaini apģērbu,uzliec brilles,,savus dēlinus piesēdini pie pudelonkas ,un....varēsi nobalsot kaut vai par veselu armijas bataljonu, tevi un tavus dēlus nepazīst,,kuri varbūt arī strādā nenovadā ,tad, uz priekšu...jo pasē jau zīmogu nespiedīs, un SZatlers saka, ka var balsot ari tie,kam pases nav,lai tev izdodas !
Tur vairs nav ko destabilizēt
T
2% reitingu varbūt?
:-)
:
Zatleram un viņa galma dāmām neklājas viegli...
@
@
ZRP ir demokrātiska organizācija Vai tad privilēģiju un savu mantisko ērtību meklēšana politikā, kā tas ir Virsaitim Nr. 1, ir demokrātijas pazīme?
Zatlers
Z
Biedri,pēdējā laikā izskan runas,ka mūsu partijā ožot pēc mēstulēm.Tie ir meli.Kopš nejauši nokrāvu Olšteinu,nepatīkamu aromātu ZRP nav bijis un nolikt Kukuli mani neviens nepiespiedīs.
puaro
p
Nez kā psihologi sauca šo fenomenu-kautrēties no tiem, ko paši ievēlējuši? ZRP bija otrais rezultāts vēlēšanās, bet tagad, ja palasa komentus, visticamāk ka svētais gars viņus ievēlejis-komentētāji cits par citu metas krāšņāk apsaukāt šo neveiksmju piemeklēto partiju, ka tikai nu kāds neiedomātos, ka konkrētais komentētājs būtu kaut kā saistīts ar šīs partijas iekļūšanu saeimā. bet, izskatās gan pašreiz nožēlojami. Sita jau arī savulaik Jauno laiku tā ka maz nelikās, bet viņi nekad tik nozēlojamā situācijā nenonāca...
puaro -@
p
Es gribu teikt, ka vispirms ar galvu jādraudzējas, partija kas sasviesta kopā nepilnā mēnesī, nu nekādi nav kvalitatīvs produkts. bet latvietis allaž ir ticējis pārdabiskajiem spēkiem-te vēja mātei, te sprīdītim, te atkal antiņam, kurš nu tesīsies augšā stikla kalnā un modinās letarģijā guļošos. žēl tikai, ka tās acis atveras atkal un atkal jau PĒC vēlēšanām!
  • 2
  • 0
@
@
Ja tev atveras acis un tu redzi, ka viss ir greizi, ko tu dari? Aizver acis? Zatlers jau tankus un Maskavas centru valdībā sāka vilkt PĒC vēlēšanām. Ko tu gribi ar to pateikt? Ka rupjas kļūdas nav jālabo?
  • 2
  • 0
Par nra.lv
P
nav ko brīnīties, jo raksts sarakstīts par Lemberga - šīs saeimas vēlēšanu rezultātā, lielākā zaudētāja, NAUDU ! Kož elkoņos un pirkstos, tikai NEKO vairs nevar izdarīt, tad tērē naudu kārtējai muļķu smadzeņu skalošanai ! Ja nebūtu Zatlera, Lembergs JOPROJĀM būtu galvenais noteicējs par valsts naudas piesavināšanos sev un kompanjoniem...Nu, PIETIEK atraugāties !
aha
a
neskaitāmas - tas ir pa vienai no visiem pieciem atlikušajiem partijas biedriem:))) klauni!!! skaitīt pat nemāk.
ha
h
melīgie ZRP kanfari nekad vairs nepārvarēs 5% barjeru. atlaist saeimu!!! smird taču!!!
Liva
L
Ir jau skaidrs, kura partija iesūtīja ZRP nodevējus, tagad turpina ar mēstulēm. Laikam jau šiem piedeg...
jauki
j
Ai kā Ļiļka atkal slānīs Valdi, ai kā slānīs.
salatētis
s
un ja dabūs fočenes, kur silikongirla izskatās kudī seksīgāka par tagadējā preža egli, tad noteikti plīsīs piemiņas trauki un cietīs turkmenbašī tepiķis!
  • 3
  • 0
Diena!
D
Kas tie mēstuļi ir?! Ko ZZS ar to domā?
būs jau vien škelem ar visām ļiļkām
b
cietumā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas