Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

ZRP premjera amatam varētu virzīt uzņēmēju Edmundu Sprūdžu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mampe Šnabdeguns
M
Līdz šim dzirdētais liecina par diskusiju prasmi un spēju atbildēt kaut cik konkrēti. Man ari bija nojauta par šo puisi. Pirms... kaujas būtu aplam skatīties rezultātu.
Ļoti
Ļ
cerīgi!!!!
Jūrmalnieks
J
Sestdienas rīts sākās jautri - izlasot ziņu, sirsnīgi izsmējos. Jācer, ka diena būs izdevusies!
MK
M
Tā normāli tam būtu jānotiek pilnīgi citādāk. Ja nu reiz Zatleram tik ļoti gribējās izglābt valsti, tad viņam nevajadzēja uzvesties ka zilonim trauku veikalā, bet civilizēti aiziet pensijā, nodibināt partiju, kurai Tauta notic, pamēģināt atlaist Saeimu godīgā ceļā un tad godīgi startēt vēlēšanās. Tagad šis, citkārt cienījamais ārsts, manī jau sāk izraisīt nelabuma sajūtu un aizdomas, ka mums darīšana ar trako, nopirktu lelli, vai iluzionistu no kura cepures pēc laika leks ārā visādi balti pārsteigumi.
abc
a
tas,ka Edmunds iesaistās politikā ir labi. vairāk tādu. bet kā premjera kandidāts Edmunds patiešām nav labākā opcija.
cba
c
Valsts nav smilšu kaste. Iesaistīties var NVO, bet ar valsti šitāds glups jefiņš nu gan nav tiesīgs spēlēties. Pēc katra viņa izteikuma būs tiesu darbi. Vai tad viņš savu stulbumu jau nepierādīja, iesakot Zatleram nepieņemamu logo?
  • 4
  • 0
Kampars
K
Velsas universitātē raksta Disertāciju :) Disertāciju - kā tad :)
Sprudžāns
S
Viņš taču nav Sprūdžs bet Sprudžāns. Vismaz 100. panta diskusijā, kur viņš lieku reizi pierāda savu absolūto nekompetenci, uz tādu vardu šitais atsaucās.
edisons
e
Izlasot inreviju ar viņu Latvijas Avīzē radās nepārliecinošs, neargumentēts viedokļa juklis. Vēl pažaļs. Pa ceļam (veidojot biznesu) apguvis 2 studiju programmas Turībā, kas liecina par augstskolas zemām prsībām.
Dakteris
D
Skaidrs, ka tādu trusi Sprūdžu pēc debatēm vienkārši nonesīs no skatuves. Cilvēks vairs nekad dzīvē negribēs politikai pat tuvoties.
Gunars
G
Oligarhu suni rej bet Zatlera karavana mierigi solo talak.
labs
l
nu Ushakoffs jau buutu smukaaks,bet vinjam atkal taa veseliiba taada pashvaka...:)
Pirmīt teica, ka virzīs ekonomistu
P
... kurš uzrakstīja ZRP attistības plānu. Vai tad jau paspēja sasmērēties ?
AP
A
kas tā par māniju LV izvēlēties šim "skaistumkonkursam" tādus dīvaiņus, kas liek domāt, ka šiem bijusi grūta un apsmiekliem bagāta bērnība?
AP
A
kas tā par māniju LV izvēlēties šim "skaistumkonkursam" tādus dīvaiņus, kas liek domāt, ka šiem bijusi grūta un apsmiekliem bagāta bērnība?
Specs
S
Cik Šlesers un Koziols maksā visas šīs te komentāru šluras uzturēšanai un par komentāŗiem? Katrā gadijumā, no atseviškām IP adresēm te var plusot par tām samazgām, ko gāž uz Zatleru, uz nebēdu... Vāji vāji, šis metodes izskatās pēc milža , kuram pat vairs māla kāju nav.. :)))
>> Netēlo muļķi
&
Pēc visiem...blabla.. Varētu jau konkretizēt, kas ir tie mistiskie "visi ..blabla..gājieni"..? :)) VArētu mazleit papūlēties un uzskaitīt, lai ari citi ir informēti, nav ko turē† sveci zem pūra.. :))) Bet par mugurkaulu - nu jā, tas gan, saprotams, ka ZZS, SC, PLL, ŠlRP, tie ir vīri ar mugurkaulu..:)) Kā tur bija - cieti? :))
  • 2
  • 1
Netēlo muļķi
N
Pēc visiem Zatlera nepieņemajiem un izcili pretīgajiem gājieniem viņš nevar cerēt uz pretimnakšanu ne no viena esošā politiķa. Tā kā būs vien smagi jācieš zem tā pašam sev uzliktā krusta zīmes. Skaidrs, ka ne Zatleram, ne viņa tirliņiem nav nekādu mugurkaula pazīmju.
  • 4
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas