Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

ZRP rēķinās ar iespēju palikt opozīcijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautrais
j
... tāds iespaids, ka runā "naidnieki" ne tautas vēlēti "kalpi"...un runa nav par tautas labklājību bet par mazu un naudas kāru rūķu alkatības apmierināšanu...laikam jau tā ir... un ja tā ir jāmaina pa jaunu un ar jauniem spēkiem...
lasitaja
l
Buutu jauki redzeet shaadu latvieshu partiju: Vienotiiba + VL + ZZS + ZRP latvieshi + atbirums no SC. Tad vismaz buutu skaidrs, kas ir opoziicijaa. Zatlera personiigaa nepatika pret ZZS un miilestiiba pret SC nedriikst izshkjirt Latvijas naakotni.
ZOO
Z
zatlers vienkārši saprot ka ar sc divatā viņam neizdosies izveidot valdību,jo viņa internetā salasītajā kompānijā jau ir notikusi šķelšanās. Mani divi paziņas zrp kuri priekšvēlēšanu laikā kā apdirsušies skraidīja reklamējot jūdas partiju jau no viņas ir izstājušies. Viens no viņiem dzīvo Tukumā un viņš man teica ka viņam tagad ir bailes un kauns iziet uz ielas. Es domāju ka tādu ir vismaz 3/4 . gan ierindas partijas biedru gan jau ievēlēto deputātu vidū.
ZOO
Z
jūdas tagad cer ka Vienotība un Nacionālā Apvienība par trešo koalīcijas partneri sauks ZZS, un tas atturēs viņa 15 ievēlētos cilvēkus pievienoties Vienotības veidotai koalīcijai.
  • 1
  • 0
Žatlera Tanki
Ž
Ja Zatlera draugi SC netiks pie valdības, tad Zatlers piekritīs, ka cīņai jābūt ar tankiem? Tur jau kaimiņos viņi gatavi. Vai tas ir ko Zatlera kungs mums cenšas pateikt?
Zatlers SC goda biedrs.
Z
Zatlers opozīcijā? Nemūžam! Pilnīgi neticami. Un kurš tad ies bučoties ar SC? Vienotība un Lembergs?. Tas nekad nenotiks, jo puse V ir pret SC. un būtu gatavi pamest Vienotību.. Vienīgi, ja Zatlers ir gatavs izlikties, ka viņš ir opozīcijā un ļaut Saskaņai izveidot mazākuma valdību ar ZZS,; ZRP to atbalstīdama pie katras izdevības. Tā nav nekāda opozīcija, bet tautas izākstīšana un politisks farss..kas skaļi brēktu pēc referenduma uz saeimas atlaišanu.
Konča
K
Zatlers ir vajnīgs ka sašķēla tautu , nevajadzēja viņam veidot savu partiju , bet apvienot tautu un iet ar Vienotības partiju kopsolī . Par tiem tankiem , to viņš izspļāva veltīgi . Iespējams ka ka kāds SC oligarhs labi sableķoja , bet tagad atkāpties nevar . Vienīgi aiziet opozīcijā .Nožēlojams tas trusītis , gan kā prez. gan ka cilvēks . Brīžiem paliek žēl , jo ir tuvu sabrukuma robežai .
Berta
B
Faktiski tik smirdīgām un negodīgām partijām kā ZRP un SC opozīcija ir īstā vieta. Kad parādīs, ka sēdēdami opozīcijā balso par Latvijas interesēm un ir godīgi, tad varēs sākt runāt par pozīciju. Dombrovskim nav jālien tajā mēslu bedrē, bet jāveido mazākuma valdība, toties droša.
Pelēkais Vilks
P
Ko var ņemties ar visām tām politikām. Sistēma skaidra. Dzintra Šķēle -->Kristiana Lībane-Šķēle Ramona Godmane -->Ilze Pētersone-Godmane -->Lilita Zatlere --> Sandra Sondore-Kukule-Tenb/Zatl
Fil
F
Vai tiešām kāds teica, ka Kukule viņu aiz pautiem rausta un tāpēc visa šī jezga?
  • 0
  • 0
...........
.
Vai.....Dombrovska--->Solvita Āboltiņa-Dombrovska
  • 1
  • 0
Alma
A
Zaltlers ir bezgala skaists, gudrs un kļūs arī bagāts!
jaa
j
un kur tad tavs šķēle?
  • 0
  • 0
....
.
Vienotiba bus ta lielaka launuma raditaja, ja atkal ies kopa ar ZZS, jo tad var aizmirst par jebkadu attistibu - bus emigracijas rekordi, jo pilsoni referenduma pateica, ka si kombinacija, lai kas tai butu klat, nav pienemama.
ZOO
Z
Mana kaimiņiene Vizmas tante pārliecināta ka zatlerim un daudziem no viņa kompānijas ir jābūt cietumā, to zina pat viņas kaķis Muris ar kuru viņa pavada vakarus sarunājoties, Te rodās jautājums Latvijas drošības dienestiem par ko viņi saņem naudu? Kāpēc zatlers līdz šim vēl nav uz nārām,ja pat Murim ir skaidrs ka viņš ir noziedznieks?
Fly
F
Tu nopietni domā, ka tas ko dara Zatlers pēc 28. maija, ir kvalificējams kā valsts apvērsums?
  • 0
  • 0
cepelis
c
Koalicija ir javeido sada: Vienotiba, Visu Latvijai, Zatlera partija+ SC uz parbaudes laiku. Sada kolicija esosaja situacija ir optimalaka un strada spejiga.
andrim
a
Vai tik neesi izmests miskastē, citādi grūti izskaidrot to tumsonības aromātu tavā komentārā.
  • 0
  • 0
Andris
A
Tu vari tā runāt ,jo krievus nepazīsti .DRAUSMIGI TUMSOŅAS , VULGĀRA UN ATROFĒJUSIES TAUTA,1917 GADS VINIEM IR BIJIS ĻOTI LIKTENĪGS Paši viņi to nu nekādi nevar apzināties.Ļoti ,pat ļoti mazs %ir kaut cik spējigi kaut ko saprast,pārējie ir degradēta tumsonīga masa.Viņiem nav pat ne mazākās elementārāk'qas pieklājibas sajūtas.Un viss turpinās sākot ar kaut kādiem EIRĀZIJAS murgiem unttNu nezinu ,cik gadzimtiem jāpaiet ,lai viņi ,protams ,tā tumsonīgā masa varētu kaut mazliet saprast civilizācijas pamatus.Kaut kas līdzīgs AFGĀNIEM (var būt mazliet par skarbu),ja n ē ,pamatojiet,tikai bez naida(JO AR TO TAUTU IR STINGRI PASTRĀDĀTS ,LAI VIŅA TĀDA BŪTU jau pag. gs.
  • 4
  • 2
Nata
N
Kāpēc neviens žurnālists necēla trauksmi tad, kad Valdis Zatlers Krievijā vienojās2010 . g. rudenī, ka izmaksās Krievijas pensionāriem , tiem ,kas dzīvo Latvijā, pensijas no Latvijas Valsts budžeta !!! VSAA tika gāzta riņķī, jo visi pieprasīja pensijas. Tika pazaudēti tieši tik miljoni, kas pietrūkst tagad pašu latviešu ģimeņu māmiņām. KĀPĒC PAR ŠO FAKTU NERUNĀ NEVIENS MEDIJS!!??
He he...
H
Un ko tad jenoti?.... he he.... kas šiem paliek priekš koļalīcijas izveidošanas? hi hi.... ak, lembis.... ha ha.....!
  • 1
  • 2
ērce
ē
ai, ai, šitā uzbraukt nabaga uzticamajiem Rubikiem, ZRP ir sapratuši, ka netiks galā ar savējiem un nu štuko, kā apmest kažoku. Bet vēl būtu jāizsver, kas ir uzticamāks - ZZS vai ZRP lēkātāji :)
Savādi,
S
visi politiķi pieklājīgi palikuši, no NA līdz SC. Varbūt tiešām ir īstais brīdis izveidot plašu koalīciju? Ir stabils centrs - V +ZRP, un ir divi poli. Bet vai šie divi poli visu labklājības vārdā nevar savaldīties?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas