Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

ZRP sola mazināt nodokļus darbaspēkam un piešķirt pilsonību nepilsoņu bērniem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Uzvārds
U
"piešķirt pilsonību nepilsoņu bērniem" ar to ir pateikts pietiekami, lai domas mainītu kardināli ! kāda jēga cilvēkam no pilsonības , ja viņš neprot ne valodu, neko....? citās valstīs , lai iegūtu pilsonīgu , jānokārto kaudze testu ! sākot ar valodas zināšanu , beidzot ar vēstures ! tas ir jāievieš ar Latvijā ! manabalss.lv, sāc vākt parakstus !
IQ
I
ZRP diemžēl neatņems balsis SC. Par tēmu tepat blogos ir labs Grostiņa blogs: ZATLERA faktors - diletantisms un SC uzvara
IQ
I
Dabūt valstij uz kakla personu ar vidējo izglītību, ap 250 000 latu kredītsaistībām. Paldies Tukišam - sprūdža biznesa partnerim. Bet es par tādu murgu un vispār ZRP nebalsošu.
Bille
B
Visinteresantākā būtu kombinācija, kad tie automātiskie nepilsoņu bērni ievēl tautas vēlētu prezidentu ar paplašinātām pilnvarām. Zatler, LOL.
Dr.xy
D
Kas ir Zatlers? Latvijas Valsts un latviesu tautas ienaidnieks? Vai ari ekselents diplomats,kurs ar savu programmu atnems veletaju balsis SC? Tomer par ZRP balsot ir riskanti,jo pastav iespeja,ka vins un vina partija tomer ir musu Valsts un tautas ienaidnieki.
Dr.xy
D
Par Brivu-Neatkarigu Latvijas Valsti ! Par deokupaciju!
Vēlētājs
V
Es tikai un vienīgi par Nacionālo apvienību, konkrēti par Visu Latvijai!
Reloaded
R
Nav vajadzīga partijas programma, pietiks, ja atklās partijas sponsorus, lai zinu, kāda nauda tiks atstrādāta. Sponsori, nevis partija, noteiks, kas būs prioritātes.
paga paga
p
zatlers publiski solot dot pilsonibu nepilsonu berniem brutali nodarbojas ar naida kurinashanu!
nirdzigi
n
fui,a kads latvietis tad par tadiem balsos??nu tik izmisigi 4 . maija rezhims reklame savu no zoo izvilkto locekli..
borcinsh
b
tikai gruti saprast, Dakters, ko nozime - "piešķirt pilsonību nepilsoņu bērniem" ? vai pieshkirt : nelojalajiem - lojalitate??? PS. pilsoniba, jebkura valstii - nav tik svariga ( nevar balsot - bez ta var mierigi dzivot sveshajaa valsti ari ! gan galaa - neatbraucu vinus macit ka dzivot ! ) jo ta nepieshkiras bez STATUSA , bet STATUS ir civekam TIKAI - LOJALAJAM tam VALSTIM !!! bet tagad iznak ka padomju okupacijas armijas "mantniekiem" bus jaizdot pilsonibu (?) par to ka viniem nav nekadqas cienas Latvju Zemei, Latvju Kulturai un valodai ??? ...beidziet "zagla-lemberga" panemienus-apsolus ! padzivojiet, Dakters, arzemes - tad atri sapratisiet kadu mulkibu Jus tagad teicat ! ( ja Jus to apsolijat maskavas vizita laikaa - cita lieta ! )
Jūda Iskariots
J
Kur var iestāties ZRP. Es arī gribu būt sorosa stipendiāts.
UNDO
U
Šis cilvēks ir zaudējis gan uzticību, gan godu. Nožēlojams.
verotaja
v
Interesanta programa dzimtenes Latvijas nakotnes attistibai. Lai veicas - ar Dievpaligu!
Ivars Graudums
I
Visumaa man taa shkjiet sapraatiiga programma. Esmu dzirdeejis vai lasiijis. ka arii ASV visi beerni, kas tur piedzimst automaatiski kljuust par ASV pavalstniekiem (pilsonjiem).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas