Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

ZRP un Vienotība piekrīt, ka Latvijā "okupantu nav"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
PZDC
P
PZDC ! :(
tā ļaunā kukules morda
t
man uzdzen drebuli
BET TE IR
B
cilvēktiesību pārkāpēji
Tā lūk...
T
Ja nav okupantu rodas jautājums, kas tie tādi nepilsoņi? Kā viņi šeit ieradās,kāpēc nav kļuvuši par pilsoņiem. Kāpēc viņiem nepiešķir pilsonību?
beidzot jāsāk
b
Nu nokaunieties tak vienreiz, tā sauktie "politiķi"! Vai tiešām jums nav nekā svarīgāka par okupāciju un okupantiem! Valsts irt bojā TAGAD! Beidzot jāsāk kas REĀLI darīt VISIEM Latvijas iedzīvotājiem, saeimai jāstrādā un valdībai jāstrādā. Bet nekā, skalda matus. Mēs vēlējām par Zatleru un viņš vienīgais ir gatavs strādāt, pārējie ir sabotieri.
nu tiešām nevaru
n
Manā darba vietā strādā desmiti jūsu lamāto okupantu- ar augstāko izglītību, lieliski cilvēki, perfekti runā latviski.starp citu, pašaizliedzīgi ārstē mūsu bērnus. Formāli viņi atbilst okupantu statusam. Man mēle drīzāk nokaļstu, nekā es nosauktu viņus par okupantiem. Vai mēs kļūstam pilnīgi truli savā izolētībā? Vai mūsos ir tik maz pasāpziņas, ka nespējam cienīt citus? Kas esam mēs 30-gadīgie latvieši? Cietēji? Mazohisti`/ Vergu pēcteči? Ja jau mana kolēģi ir okupanti? Man liekas, ka jautājums Latvijā par okupantiem ir tas pats, kas boļševikiem par ebreju ārstiem, trockistiem u.c.- tikai lai novērstu uzmanību no reālās dzīves neveiksmēm.
Andris
A
Arī man ir saskarsme ar inteliģentiem gudriem krieviem ,bet pārējie ,sākot jau ar Ubanoviču .........Pārējie ir viena drausmigi nepatīkama vulgāra melnā masa. Lūk tā.Kas tur ko nesaprast ------ja bagātajā krievijā būtu procentuāli daudz gudru ,inteliģentu ,izglītotu cilvēku ,viņi visu varētu paši saražot .Ne'būtu jābrauc ar ārzemes ražotām mašinām ,un tt,ja godīgi nu neko gan viņi NEMĀK,.protams ,ja salīdzina ar ārzemēm .Kā nekā viņi taču ir ap 140 milj.smadzeņu.Es gan negribētu ,ka viņus ņem valdībā ,viņi ir tiešām idioti ,tādus viņus padarīja 1917gads/Es daudz esmu ar viņiem kontaktējies ,viņiem ir pilnīga cita PASAULES UZTVERE.Un tādēļ jau viņi ir tur kur viņi ir,ar visu savu eirāziju,izsmiekls ,ne tauta/
  • 2
  • 1
Atkal
A
Vienotība nu gan iebrauca auzās! Par zrp nav pārsteigums.Pareizi darīju un ģimeni pārliecināju,ka jābalso par VL!
Dr.xy
D
Ja,patiesam,var ticet rakstiem,kurus publice Diena,ka Vienotiba ir piekritusi absurdajam SC lozungam "okupacija bija,okupantu nav,tad ir japieprasa no valdibas ieverot un izpildit Latvijas Valsts un starptautiskos likumus. Ja,okupantu nav,tad IR pretvalstikas organizacijas SC,PCTVL un sociki, kuras tiek atbalstitas no kremla,lai iznicinatu Latvijas Valsti un latviesu tautu.Soda likuma 69.punkta par Valsts nodevibu,ir noteikts,ka seviski smaga gadijuma,ir piemerojams naves sods.Latvija naves soda atcelsanu NAV ratificejusi.Latvijas valsts ienaidniekiem, izzadzejiem un nodevejiem var tikt dota iespeja piekrist deokupacijai,un nekavejoties atstat Latviju, vai ari tikt soditiem par Valsts nodevibu,ar mantas konfiskaciju,un iespejams,ari ar naves sodu. Valdiba nedrikst atteikties izpildit Valsts likumus par Valsts nodevibu,un starptautiskos likumus par okupacijas seku likvidesanu ( deokupacija un nodarito zaudejumu atidzinasana) !
Beerzs
B
Nebaidos teikt ''Maukas''
tad
t
Kad būs Nirnbergas process-2 ,un tiesa pateiks ka nozieguma un noziedznieku nav ,tad politiķi varēs iet ar tādiem saukļiem.Kamēr tas noticis nav ,nevajag uzņemties dieva lomu uz zemes ZRP un Vienotībai.Vismaz pagaidam okupācijas fakts ir un paliek, bet par noziedzniekiem lai lemj citas iestādes ,nevis šitie daiļrunātāji.
Troll
T
Kas tas ir: runā kā okupants, uzvedas kā okupants, 9. maijā iet pie Okupācijas pieminekļa?
ritdienis
r
Jo!Jo! Armiju izveda,bet vezumnieki palika,bet tie jau tikai ""kučieri.""Okupantu nav! Nē! Nē!Kā saka Slokas čigāns:""Vakar bija,bet šodien vairs nav!""
Vēsturnieki
V
vakar pateica, ka tas ir absurds. Kas te notiek?
Ivars
I
1940. gada okupanti Latvijā ir ... nu jau zem zemes. Man tas SC valdībā izraisa tikai smieklus - viņiem visur balsošanā (valdība, Saeima) garantēts mazākums - tātad ne mazākās iespējas kaut ko būtiski izmainīt.
puk
p
Paldziet izplatīt šo te. Viss par SC. Komentē kaimiņvalsts politiķi. Paši uzminiet kuras. Video krievu valodā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas