Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

ZRP un Vienotība turpinās sarunas par trīs partiju koalīcijas modeli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dzintra
D
Nevienā pasaules valstī tas nebūtu pieļaujams - valdību veido uzvarējušās partijas, un tas nozīmē, ka «Vienotībai» vispār nav nekādas teikšanas, nemaz nerunājot par VL-TB idiotiem!
labi gan
l
ka pie teikšanas netiek tādas idiotes kā tu !
  • 0
  • 0
Reinis
R
Zatlers neapšaubāmi ir nodevējs, bet vai tad Āboltiņa un Dombrovskis tagad tādi nav. Vienotības biedriem ir pēdējāis laiks vest pie prāta savus līderus.
Reinis
R
Zatlers neapšaubāmi ir nodevējs, bet vai tad Āboltiņa un Dombrovskis tagad tādi nav. Vienotības biedriem ir pēdējāis laiks vest pie prāta savus līderus.
aie
a
ZRP jau programmā bija jautājums par tautas saliedēšanu, bet pēc vēlēšanām, kā parasti, kā smilšu kastē bērni - es ar Tevi nespēlēšos, jo tas teica tā, šitais darīja tā...Pagātni vairs nepārveidosim. Jāskatās nākotnē un jādara nevis tukši jāpļāpā... Ir tik daudz svarīgāku jautājumu valsts ekonomikā un sabiedrībā... Cilvēki aizbrauc, kamēr deputāti tukši nosit laiku...
latgals
l
Valdibu javeido SC, parejie , kam rup valsts nakotne var pievienoties.
Vēsturnieks
V
Vajag atcerēties Latvijas pagātni:
Air
A
Pieņemu, ka tiem, kuri domā braukt vai nebraukt projām esošās partiju "pārrunas" derdzas vispārākajā pakāpē un liek domāt, ka labāk laikam tomēr braukt.
Oskars
O
Manai tautai saprātīgākais būtu STEIDZĪGI iet uz RĪGU un visas PARTIJAS LIKVIDĒT un pašiem pārņemt VALDĪBU Latvijā.
ze zalite
z
Trīs burt man tādam gadījumam ir pri mņe
!!
!
NĒ sc!
Vēsturnieks
V
"Pērn arī Krievijas Kara prokuratūra atbildē Eiropas Cilvēktiesību tiesai atteicās nodot izmeklēšanas materiālus faktiski par genocīdu pret Polijas armijas eliti, ārstiem, profesoriem un priesteriem. 1940.gada aprīlī NKVD vīri pēc Josifa Staļina likvidēja gandrīz pusi poļu virsnieku." Tie, kuriem ir saistības ar valdību kas neatzīst viņu priekšteču lielās grēcības, nedrīkst tikt iesaistīti Latvijas valdībā. Vai tad tiešam var aizmirst visus nogalinātos cilvēkus PS laikā?
kaut kas ir jadara krizes atrisinas
k
Pat ja Latvijai un latvieseim naidigo Urbanovica krievu kudito Saskanas centru kaut ka iedabutu valdiba tas SC neko nedos, tas neparlauzis sabiedrisko domu ka SC ir normala partija. Visi tacu zina ka tas vareja notikt tikai ar viltu Zatleram butba nozogot latviesu veletaju balsis un sis latviesu balsis tagad Zatlers izmanto lai pie varas palidzetu tikt laviesiem naidigais SC. Si situacija NAV NORMALA.
tikai ta
t
jaunas veleshanas un VL! 70% balsu ddd
x
x
NAV JEGA VEIDOT VALDIBU. ekonomiskos jautajumus tik un ta jaunaja valdiba neviens nerisinas tikai tiks uzkurinata ar lielaku speku nesaskana starp latviesiem un krievvalodigajiem, man liekas ka Urbanovica krievi ies uz visu banku nedomaju ka latviesi paklausies krievu ultimatiem, situaciju var atrisinat jaunas velesanas. Zatleru nodot tiesai PAR juku radisanu valsti, par veletaju maldinasanu velesanas.
Sīmanis
S
Ir tā, ka pie varas tikušie nevar sadalīt ietekmes sfēras. Ietekmes sfēras nozīmē lielas naudas smaku. Valsts un sabiedrības intereses - uzspļaut. Nožēlojami kā vieni, tā otri: kā ievēlētie, tā vēlētāji. Šis mūžīgais teātris - politiķiem par kaut ko vienoties - ir apnicis līdz nāvei!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas