Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

ZRP valsts pārvaldē sola mainīt ierēdņu statusu un uzlabot starpnozaru sadarbību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Doktors
D
Lielās muļķības var sarunāt tikai cilvēks ar 4 klašu izglītību!
edisons
e
ZRP viedoklisir ļoti ūvi TP viedoklim - visu varu ministriem, tie savukārt amatos ieceļa savējos, kuriem ministri varēs noteikt atalgojumu, bet valsti pārval'dit kā uzņēmumu. Tas liek aizdomātiies, vai ZRP nav TP krustbērns.
Ass
A
Pareizi Sprūdžam. Piemērs ir Zemkopības ministrijā Meža departimentā 20 gadus nevalstisku mērķu vārdā VISU nosaka viens cilvēks A. OZOLS! Nekādas demokrātijas!
paldies, nevajag sprūdžus
p
ciniski meīigi, diskriminējoši, alkatīgi, tas ir tas, kas raksturo zrp
krabis
k
Civildienestam jau nav ne vainas, cits jautājums - kādi ir atlases kritēriji un kā to izmanto. Paši politiķi, t.i. ieceltie ministri jau šo dienestu arī ir sabojājuši - ministru biroji tiek veidoti tikai un vienīgi pēc piederības partijai, tāpat partijām parasti ir pietuvinātas personas, kurām kādā brīdī nav darba un CIvillikuma pantu par ierēdņa lojalitāti Latvijas Republikai biežāk vērtē pēc lojalitātes konkrētam ministram (vai viņa partijai)... Pirms principu deklarēšanas ieteiktu iepazīties ar reālo situāciju. Vēlams, sākt ar Valsts kanceleju.
Latviec
L
It sevišķi vajadzētu uzlabot sadarbību starp Ādažu novada domi un tauvas joslu noteikumu izstrādātājiem. Ceļš uz mājām turpinās!!!!
naivā
n
Nez vai Tev pašam skaistāks.
Ak vai
A
Tik pretīgs un pumpains purns šim ministru prezidenta kandidātam ar vidusskolas diplomu padusē.
Izsklausās, ka tev ir kompleksi
I
laikam, esi pabriesmīgs pēc izskata!!!
  • 1
  • 1
Oi
O
Lūk, konkrēti Zatlera reformu priekšlikumi: "iecerēts pilnībā mainīt ministriju un iestāžu vadītāju atlases un nodarbināšanas kārtību", "veicināt mobilitāti starp privāto un publisko sektoru", "ieviest jaunus principus, kā tikt pie valsts galvenajām amatpersonām".
Lelle-korupcijai durvis vaļā
L
Ja kas, tad es par ZRP nebalsošu, jo NEKAD man nebūs pieņemams neskolots premjers. Pie tam tur ir salīduši daudz nezkauņu-pārbēdzēju, kas domā piesūkties silei, lai dzēstu savus milzīgos kredītus un visam kronis kancelejas bābu bars ar Kukuli priekšā un pakaļā...tā ka droši vari nesatraukties par manu porcelāna galviņu!
  • 0
  • 0
Lelle-korupcijai durvis vaļa
L
he,he, hēē...Tu esi švaks psihologs! Esmu izbaudījusi valsts pārvaldes bardaku uz sava kakla, jo tur nostrādāju 14 gadus un redzēju kādus brīnumus spēj sastrādāt korumpēti, nemaķulīgi, debīli valsts iestāžu vadoņi, kurus atbalsta vēl debīlāki Saeimas deputāti.Tas katls turpina vārīties uz nodokļu maksātāju rēķina, kuriem galarezultātā tiek pasniegts nebaudāms ēdiens. Tagad esmu privātbiznesā kā rezultātā līdz mielēm izbaudu to debīliķu savārīto putru, kas sit smagi pa uzņēmēju kabatu, noēd laiku bezgalīgās sarakstēs un skaņojumos. Šitam vājprātam būtu jāpieliek punkts, bet nav jau kas to izdara.
  • 0
  • 0
korupcijai durvis vaļā
k
nav brīnums, ka lelle ir par, jo lellei galva tukša viens pats princips "veicināt mobilitāti starp privāto un publisko sektoru", salaidīs visu tāda grīstē, kāda vēl nav bijusi iespējams, ka lelle nekad nav strādajusi ne privātajā, ne publiskajā sektorā, tapēc nezina, ko nozīmē bijušajam lēmējam par valsts pasūtījuma piešķiršanu aiziet darboties firmelē, kam pasūtījums piešķirts, un otrādi.. variāciju tik daudz... durvis vaļā pieejai valsts līdzekļiem .. visiem, kuri būs pietiekami gudri, lai tās izmantotu ne jau pamuļķis sprūdžs vainīgs vai kāds no viņa saimniekiem, kurš iedēsta šīs idejas sprūdža tukšajā galviņā, vainīgas ir lelles ar porcelāna galviņām, kuras vienmēr ir "par"
  • 0
  • 0
Lelle
L
Visi trīs principi ar abām rokām atbalstāmi...tikai vai tā notiks? Kad sāks izvērtēt kurš ierēdnis kuram ministram, deputātam rads vai draugs, nevarēs un negribēs nevienu atlaist. Latvija ir tik dziļi ieaugusi mēslos, ka divām nākamajām paaudzēm būs ko mēzt...
  • 4
  • 2
Marga
M
Jāgatavojas štatu samazināšanai,bet atlaistie atkal brauks prom.Kur izeja? Tad lūdzu gudrie prāti izdomājiet kā izdarīt,lai vilks būtu paēdis un kaza dzīva.
NLO
N
Muļķu partija (ja tik vien bēdas būtu).
atkal
a
muļķis, pilnīgais!
vov
v
Kā ZRP ir nokļuvuši negodīgi cilvēki kā Ruslans Straķis un Alla Rjazanceva Vai vispār kāds pārbauda??? Kauna traips visai partijai.
Kleperis
K
Partijas veidošanas steiga dara savu. Tagad atliek vien mīnusot šitādus blēžus.
  • 2
  • 2
nv
n
droši vien tieši tāpat kā tur nokļuva Kukule :)
  • 2
  • 3
heh
h
Ierekt te var tikai par savu muljkibu. Daudzi to ari dara :)
heh
h
Uga Shica idejas izskatas... :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas