Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Zvaigzne ABC neatbalsta IZM vēlmi papildināt mācību grāmatu ar baznīcas viedokli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jop jop
j
ja jau diskusija, tad kapec Mozaikai nepiedava ielikt arii savu viedokli?! tas vairak izskatas pec meginajuma graut LV kaa sekulaaru valsti!
Šampēteris
Š
Ražīgs "experts" Cihanoviča - īsā laikā pieckāršojusi seksuāli dezorientēto % populācijā līdz 8-10. Tas laikam vēlamais, kas jāsasniedz ar Cihanovičas viedokļa palīdzību piesaistot skolas puisīšus.
Ministry of Truth
M
es esmu debils
archivārs
a
Jūs kaut ko putrojat.Nekad neesmu aģitējis par divu viedokļu publicēšanu.
Ministry of Truth
M
Lūdzu nerunāt ar mani tādā tonī. Ja nespēj diskutēt, bet bļaut veselos teikumos gribi, tad atrodi kādu citu. Tavi komentāri šajā tēmā tiks ignorēti, jo tiem nav diskusijas pazīmju. Domāju, ka tu, lai cik daudz būtu lasījusi, tomēr neesi tiesīga citiem uzstādīt medicīniskas diagnozes. Tā ir reglamentēta joma, bet tu pārāk daudzās jomās ne tikai neizrādi asprātību, bet pat sēžot klibo.
Ieva
I
Tad vajag pieprasīt pilnīgi visus viedokļus publicēt, nevis tikai divus!
Ieva
I
Kad tev reiz pieleks, ka runa pirmkārt ir nevis par cipariem, bet par to, kāpēc gan būtu jāpublicē Baznīcas (tās daļas) viedoklis, lai gan šis viedoklis jau ir veicinājis piekaušanas, mētāšanās ar sūdiem, un Bībeles izmantošanu vāles vietā! UN, JA TEV NEPATĪK MEDIĶU VIEDOKLIS (UN MEDIĶI VIENĪGIE VAR SPRIEST, KAS SLIMS UN KAS VESELS), TAD ESI KONSEKVENTS UN NEEJ PIE ĀRSTA, NELIETO ZĀLES!
archivārs
a
Zvaigzne dibināta padomju laikā.Arī toreiz drīkstēja bērnus iepazīstināt tikai ar vienu - "pareizo" viedokli.Izdevniecībā nekas nav mainījies.
Velta
V
Paldies Zvaigznei ABC, nevajag jau tagad locīties pakaļ katram seksuālu kompleksu nomocītam garam, jo īpaši tiem, kas te baznīcu piesauc vietā un nevietā.
Ministry of Truth
M
Kā jau teikts, grāmatām ir tieksme pazaudēt lapas. Nav saprotams, kā internetā iegūti cipari (kas droši vien ir iegūti sabiedrībās vai pat sociālajos slāņos, kuros homoseksuālismu spēlē kā psiholoģisku spēli) vai dialogi var kalpot par pamatu pretenzijām uz akadēmisku viedokli. Turklāt Mozaīka ir NVO - dāmu klubiņš, labākajā gadījumā. Cihanoviča ir piederīga šai NVO, tās vadība un domas ir imports. Cihanoviča pauž organizācijai vienpusīgi izdevīgu viedokli. Tagad jāļauj arī pārejām 13 000 NVO, kas Latvijā sadibinātas, paust savu redzējumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas