Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Zviedrijas IT nozare "brēc" pēc inženieriem, Latvijā studentus vēl nevervē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
arī prom
a
... no lv pat neizlīdušam expertam uz āru skatoties, jebkurā valstī jebkurš darbs, jebkura alga un jebkuri maksājumi ... kopā nekādi nelīmējas ... Un tad arī ir tā ... pa grāvjiem vien ... vai viss baigi sūdīgi, vai viss kā pasakā ... Ar realitāti tādu expertu tādi viedokļi - nekādā sakarā ... Kad kāds no šitamajiem gudri-meļiem Jums ko tādu sāk stāstīt, pavaicājiet, kurā valstī un kādu darbu šamais pats strādā ... un jautājumi izzudīs ... saderam ? Te vien tik var kā atcerēties kādu no Mērfija likumiem : "...vislabākais tests eksperta kompetencei ir šī eksperta iespējas ATKĀRTOTI vinnēt, spēlējot ar SAVU naudu ..."
vika
v
Mūsējā IT nozares speciālisti atpaliek par gadiem 10
purveklis
p
jā vecīt, zelta ķēde, bembuks un zaķi uz augstpapēžiem jāpiemirst, tur nav nekāda jūrmalščina trennūzenēs.
XXXX
X
Tiesi ta ,no tiem 38 kadi 18 aizies nodoklos un komunalie ari tukstosos nevis simtos,un nevis galvaspilseta,bet kads ziemelu miestins
Vigo
V
1. Zviedriem nekadus latviesu studentus nevajag, jo vini labi zina uz ko ir (ne)spejigi Latvija sagatavoti specialistini. Pat laga angliski nemak runat, kur nu vel kadas profesionalas prasmes. 2. Alga gan tada mazliet par mazu izklausas. Vismaz par kadu tukstoti par mazu, bet nu tas varbut atkarigs no regiona. Pie kam - ta ari ir kaa Erna saka - pec nodokliem un komunalajiem ar tadu algu knapi paest.
purveklis
p
Varētu nosūtīt viņiem NEO, lai menedžē zviedru mākslīgo intelektu un rīko tautas demonstrācijas gamlastanā pie karaļnama.
Alma
A
Ai, tas ir labi, ka mūsējos neņem uz Zviedriju. Citādi būtu kauns pa visu pasauli, kad mūsējie Zviedrijā sāktu taisīt tādas lapas kā mūsu Vidam, vai Tautas skaitīšanai vai Kultūras kartei.
Dārznieks
D
Tas tā kā aicinājums virzīties uz prāmja pusi ?
Erna
E
Zviedri ir redzēti.. Viņi interesējas būt par starpniekiem un pa lēto iepirkt mūsu speciālistus. Viņiem vajag inženierus kas vada indiešu grupu darbu. Un zviedri ļoti daudz melo... Un uz tām lielajām algām arī nevajag sapriecāties. Pēc nodokļiem un komunālajiem ...knapi paēst sanāk..
Imants
I
Kārtējais slēptais reklāmraksts? Kas šoreiz sponsorē? IT&Telekomföretagen?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas