Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

ZZS līdz valdībai vēl tālu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
niks
n
Zaļo zagļu savienībai vēl lielākie kreņķi tikai stāv priekšā. Latvija dēl tiem zē-zē-esiem nedabūs ne ES lauksaimniecības maksājumus, nedz citus ES kopējo lietu finansējumus. Tie jau ir nozagti un tiesu darbi vēl ir tikai priekšā. Līdz pavasarim no zzs būs tikai līķu kaudze un jauna cietumnieku paaudze.
atcerējos!
a
kā Streips viņus nosauca
ir nu gan
i
ir nu gan bezkaunīgs tas Mr.Brigmanis - īsts afērists, tā vien šķiet, ka hotdoga vietā ir ietinis suņa izkārnījumus un piedāvā savas zemes patriotiem, sak, še brāl uzēd
Aksels
A
Lai ZZS pasēž opozīcijā, bet tamdēļ jau nevajadzētu, ar saviem balsojumiem, traucēt Latvijas attīstībai. Pasēdot opozīcijā un pārdomājot, kādas pieļāvuši kļūdas pagātnē, būtu cerība, ka tās netiks pieļautas nākotnē, ja sapratīs lietas būtību!!!
Un
U
Ja nenobalsos ar2/3 par to Lisabonas līguma grozījumu, tad tikai palielinās iespēja spiest uz Lieleiropu par platību tiešmaksājumu palielināšanu. Citādi tos franču augstprāšus neizmācīs. Tāpēc ZZS mauc tās sulaiņpartijas, un pareizi dara.
Oskars
O
Nu kad viņu KNAB un VK sāks KRATĪT ??????!!!!!!!!
Bet
B
Ja kāmis nedabūs viņu balsis, tad Eiropa kāmi ieliks kaktā.Allahs ir liels.
zilbe
z
Tadus deputatus santazistus un tirgonus esam pasi savelejusi, vini pat pirkstinu valsts laba nepakustinas ja negus sev labumu. "Prieks " par veletaju stulbumu.
e
e
Kad pirms vakara ziņu raidījumiem parādījās Ventspils(Lemberga) reklāma,sapratu,ka gaidāmas jaunas aktivitātes.Kad vienreiz tas beigsies?
zvirbulēns
z
Ja tie pamuļķi ZZS nav sapratuši, ka vecā kartība ir beigusies, tad tās ir viņu intelekta problēma. Olšteina banda jau mēģināja šantažēt valdību, vai ZZS neredzēja rezultātu? Tagad visi balsojumi būs atklāti, lai tikai pamēģina kaut vienu pretvalstisku balsojumu, un tā būs viņu pašnāvība ne tikai saeimā, bet arī pašvaldībās. Jau tagad viņi ir sašmucējušies līdz ausīm, tādēļ vēl viena vissīkākā nelietība viņus piebeigs līdz galam.
Mēs
M
par un AR Zatleru! Nevajag šos pilnībā izgāzušos vecos bukus!
vasabi
v
Malacis, Zatler! Tā turēt. ZZS arī jāpierāda lojalitate. Ja ZZS šķelsies varbūt ir cerība uz jaunu politisko kultūru.
lode
l
Ināra Egle kā jau parasti ar pilspalvu stāv Vienotības aizstāvības frontē
JĀĀ
J
Cik var būt riebigs šis cilvēks, pietiek viņu ievēlēt ,atbalstīt, uz nākošām vēlēšanām.
Max
M
Es arī nožēloju, ka balsoju par ZRP. Tāds apstulbums toreiz... Vai nav riebīgs un atriebīgs cilvēks - tikai tāpēc, ka viena ZZS deputāte toreiz nosauca Bērziņa vārdu uz prezidentiem! Tagad Milzu Lempis kavēs valstij svarīgu lēmumu pieņemšanu - tikai tāpēc lai atriebtos un izliekas pamuļķis, ka nesaprot, ka opozīcijā sēdot, parasti nebalso par pozīcijas politiku... ZZS viņam kādi haluji?
  • 0
  • 3
nu tad!!!!
n
dēļ saviem blēžiem pašvaldībā vienā otrā----netiksiet vēl ilgi ---manuprāt!!!!jārosina kriminālprocesi ,pietiek klusēt ,vajadzēja gan pašiem prasties,bet nē ---tā vietā vēl liela sevi---vājprāts ne cilvēki!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

ZM 2025.gada budžeta apmērs ir 875 miljoni eiro

Zemkopības ministrijā (ZM) 2025.gada budžeta apmērs ir 874,898 miljoni eiro, tostarp 716,653 miljoni eiro būs paredzēti ES politikas instrumentu īstenošanai un citiem ārvalstu līdzfinan...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas