Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

ZZS pretosies vairākām Godmaņa iecerēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ute
u
Pareizi,laikā...to dara ! Nevajaga ICIKAM ļaut tautu, pakļaut, aplamam,stulbam ...SVF...DIKTĀTAM !!!
Santīms
S
ZZS, kā vienai no valdošās koalīcijas partijām nav vieta vairs Saeimā, jo viņi arī ir pilnībā atbildīgas pie sistemātiskas bezdarbības, kad notika valsts "izzakšana", valsts budžetam neizdevīgu likumu pieņemšana. Tautai jāpārdomā, jo man liekas, ka nākamajās vēlēšanās šim valdošās koalīcijas partijām ir jāpaliek aiz borta. Jo nevienam no šo valdošo koalīciju partiju biedriem nav morālas tiesības tālāk vadīt valsti, kuru noveduši līdz valsts bankrotam. Skatoties raidījumu "Kas notiek LAtvijā" pārliecinājos, ka valdošo koalīciju pārstāvji ir bezcerīgi veikt diskusijas. Viņus tautai vienkārši ir jānoraksts. Pirmkārt - "saraukto" pieri, kura domas ir aplamas, destruktīvas, nerunājot jau par "zirgu puisi". Domāju, ka nākošās valdības laikā tiks veikta nopietna izmeklēšana, kas personas, kuras valsti šajos gados novedušas līdz bankrotam - tiesās.
Hulio
H
Iesaldējot pensiju indeksāciju,valdība aizmirst par 630.000 vēlētājiem-pensionāriem!
cart
c
>>>>>Izmaiņas vēlēšanu sistēmā varētu apspriest 14.martā paredzētajā LZS kongresā, kas notiks Valmierā.>>>>> Tad jau būs par vēlu "apspriest". Un vispār, pamodušies, ZS, tagad ar populismu sāks nodarboties. Nuja, pa labam jau nesaprot:D
Zaļā lupata
Z
Pasniedz man kaut vienu mazu punktu plašajā Visumā, un es to nobučošu.
zemietis
z
Smieklīgākais jau ir tas, ka viss beigsies kā ar novadu reformu. Zaļie lupatas nebalsos,bet projām no valdības neies, toties koalīcijas neformālais dalībnieks, SC nobalsos kā nākas. Visvairāk fascinē, ka SC atklāti atbalsta visus sastrādātos murgus, bet reitings vienalga turas augsts. Secinājums-urlas ir vēl tupāki par mūsu bāliņiem, kas balso par baķku un TB.
Billijs Bārda
B
Martu Augusts nesagaidīs esošajā amatā, jo viņš nesaprot, ko dara. Viņš mierīgi sēž 13.01. vakarā un ēd. Tauta nav apmierināta ar to, kas notiek, bet viņš tikai ēd. Ēd tiešā ziņā kartupeļus, labu gaļu lai, bet nesaprot, ka ēd arī pats savu reitingu.
Armagedons nāk atpakaļ
A
Draugs, nepārspīlē, ZZS bučo visu, ko tam pasniedz. Viņiem nevajag Visumu.
Lelle
L
Domburšovā labi bija redzams, ka daudze un veldre ir totāli plānprātiņi, ved kaut tūliņ uz Tvaika ielu, ņems pretī... A tas bārdainis ir slīpēts nelietis,kurš ienīst latviešu tautu un strādā svešu spēku labā, jo kādam ir izdevīgi latviešus iznīcināt.
Zī Zī Gibbons
Z
Ja vien mēs spējam iedomāties milzīgas astronomiskas vērtības - tālas galaktikas un gaismas gadus un tad pēkšņi visā šajā milzu telpā iedomājamies vienu mazu smirdīgu caurumiņu, kuru kaut kādu iemeslu dēļ visums ir saglabājis, lai kāds, kas bučo visu pērc kārtas, nobučotu pat to, piemēram, +0,1 vienības iegūšanai reitingam, ZZS būs pirmais, kas trauksies visumā ar milzu ātrumu un to izdarīs, pat aci nepamirkšķinot.
Dihlofoss
D
Hameleons vārdā ZZS jau sāk mainīt krāsu. Līdz vēlēšanām to ne tikai būs samainījis, bet atkal būs kļuvis balts un pūkains. Un uzvdīsies tā, ka visas šīs šļutas veidošanā nebūtu piedalījies. Protams = ir ZZS sirsniņā rūgtums - TP ar savu novadu reformu riktīgi iedūra dunci mugurā. Pagaidām, kamēr no siles vēl nav pavisam atstumti, klusē zobus skoduši. Kad valdības kuģis sāks strauji iet pa burbuli, tad sāks bļaut, ka vienmēr ir bijuši iekšējā opozīcija utml. Riebjas šis bezveidīgais galerts.
Job!
J
Kāpēc neviens nerunā par monopolu cenu iesaldēšanu??? latenergo mierīgi vasarā atkal gatavojas paaugstināt cenas elektrībai!
Lelle
L
August, ej nu mājās...partijas laiki beigušies...
ddt
d
patiesībā ir pretīga sajūta vispār jebko komentēt par ētisko deģenrātu.Lai laba veselība ģimenei.
Econ
E
Laikam kjer veeleetaajus - vecaakas kundzes laukos, bet taas jau arii laikam vairs neticees.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas