Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

ZZS: zemniekus izmanto politiskie konkurenti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis
J
ZZS ar A. Brigmani priekšgalā ir pārāk daudzu intereses jāpārstāv, nu nekādi nevedas ar zemnieciņu interešu lobēšanu ne Latvijā, ne Eiropā. Pašreizējā situācijā Zemkopības ministrija ar tik vārgu ministru priekšgalā nav vajadzīga. Vajag paanalizēt ko pa darba dienu izdara katrs ZM ierēdnis, un kāda no tā jēga? M.Roze ir vājš vadītājs, jo šķiet, ka viņš nav iedziļinājies lauksaimnieciskas ražošanas specifikā, un skumjākais ir tas, ka viņš nespēj dot reālus problēmrisinājumus. Kā gan var ieteikt piena lopkopim kazas audzēt, vai kartupeļaudzētājam sākt būvēt siltumnīcas.Pat skolas puikam ir skaidrs, ka tādā veidā tiek pazaudēti iepriekšējā nozarē investētie līdzekļi, kas kopā pa valsti sastāda milzīgas summas. Tas ir zaudējums ne tikai konkrētajam zemnieciņam, bet visai valstij kopumā, jo daudzas no šīm nozarēm ir vitāli mums nepieciešamas, tikai tās ir maksimāli jāattīsta- piena lopkopībā, piemēram, ir jāattīsta, nevis kā M.Roze iesaka: piena savākšanas kooperatīvi, bet gan M.Rozem būtu jācīnās par piena pārstrādes kooperatīvu izveidi, kuru kontrolpakete piederētu piena ražotājiem. Tādā veidā zemnieks daudz lielākā mērā būtu noteicējs par sava produkta cenu un vieglāk varētu pārlaist grūtas tirgus situācijas. Tā ir skandināvu pieredze. Bet šajā gadījumā M. Rozem vajadzētu iestāties pret TP proponēto lauksaimniecības kursu, kurā liela daļa no piena pārstrādes peļņas jānonāk mums visiem labi zināmo uzņēmēju rokās. Šie uzņēmēji peļņā peldās, bet zemnieks grimst, vai tas ir normāli? Tādā veidā vajadzētu apskatīt nozari pēc nozares. Risinājumi ir, bet ir problēmas ar galvām un personīgo neieinteresētību. Latvijai vajadzīgi valstvīri.
stute
s
Ei, nu, ei, Hermīn! Kad kaut kur notiek zemnieku tusiņi- Zemnieku saeimas vai kāds cits- aizbrauc un apskaties, ar kadām mašīnām šamējie atbrauc un tad gvelz par nabaga letiņu zemniekiem!!!!
Made
M
Muld savu muldamo.konkurējošie spēki šim rādās.Piekāris savai mantkārībai dīvainu uzrakstu----zemnieki.Ja Tu būtu zemnieks,tad saprastu,ka viņus vada tikai izmisums.Izmisums,izmisums un vēlreiz izmisums.Mana māsa bankā paņēma kredītu,lai uzbūvētu kūti un izveidotu ganāmpulku Ieķīlāja visu savu padomu.Pienu neņem vairs arī par nožēlojamiem 0,07 santīmiem litrā.Latvijai pienu vairs nevajag.Tautu vieglāk ir noindēt ar pienveidīgām masām.Kādam jau par to maksā.Te jau parādās tā Kalpaka simboliskā nogāšana ar sūdiem.Tautai tieši tāpat.
Andrejs
A
Nu, labi- "...nedz Jānis, nedz Pēteris Rozes vietā nevar izdarīt tā, lai viss būtu labi". Bet gribētos kaut kā saprast- ko tad tas Roze ir darījis. Kaut nedaudz labāk par to, ja viņa vietā būtu sēdējis kaut jebkurš Jānis vai Pēteris. Nu- nosauciet vismaz kaut ko!!!
besaraaps
b
Jā, palasot apsveikumus Augustam, var just zemnieku drūmo situāciju. Nevaru saprast vienu, kāpēc ZZeSam ar Puķi priekšgalā, izdevās tik daudz sagraut, un ne čiku ne grabū. Domāju, ka šamie piepulcējot mazo vīriņu ar lielo hūti, kurš ir biežs un cienījams viesis pat Saeimā, savu reitingu spēs pacelt līdz nebijušiem augstumiem. Princips izskatās šāds- mūs sit, tātad mīl. Cienījamie un daudzcietušie lauksaimnieki, pagrieziet otru vaigu. VAI ARĪ MOSTIETIES ! ! !
Folley cathers
F
ak šitā, Brigmanis teica, "“ZZS savu politiku attiecībā uz piena ražotājiem nemainīs”. tatad, turpinās iznicināšanas beidzamais gajiens pret lauksaimniekiem. tas tautai taču ir skaidrs, Parstradātāji kuri ir saņemuši lielāko daļu no eiropas naudas grib savus uzņemumus atmaksāt 5 gadu laikā un tas ir pretēji Eiropas praksei kur biznesses aizņemās naudu uz 30 gadiem. Bet latvijā ZZS nav zaļa un nav par zemniekiem, viņi ir par lieliem biznessmeņiem, nu ko, lielākais ZZS atbalstitājs ir Lembergs taču.
doremi
d
Biedri Brigmani! Vienīgais politiskais konkurents jūsu tā saucamajai koalīcijai ir tauta kurai esiet uzrāpušies kaklā.Cik nu ilgi, redzēsim..
!
!
Izlasiet šīšdienas interviju LA ar vienu no šīs akcijas organizatorēm !
Māris
M
Eu! August, paskaidro, lūdzu, kā tur bija ar to Kalpaka pieminekli?
staļļmeistars
s
tgad ZZS aicina staaties kooperatiivos, vai Brigmaņa kungam nav taa pati vecaa sajuuta ka jaadzen lopi kopiigaa stallii un visiem jaaslauc kopaa kaa agraak kolhozos??? tad jau atkal sekretaari buus vajadziigi...
verotajs
v
Vai cik pretigs, naida parnemts purns lraugas uz latviesu tautu un noteikti doma,ja rastos iespeja, es jusus visus izsutitu uz Sibiriju, gulagu. Latvijas vlsts varu ir sagrabusi neliesi, nemaklusi, zagli, korumpanti, kuri ar naidu, cecienu izturas pret zemniekiem, lauku cilvekiem, jebkuru stradajosu cilveku, tas ir LAtvijas politku, ministru, ierednu daba, rakstura. Ne jau par velti Karlis Ulmanis visus liekezus izdzenaja no Saeimas. Tikai tad kad pie varas nonaci K.Ulmanis kurs bija profesionals, patriots, kurs cienija savu tauta, valsi, tikai tad Latijai saka zelsanas un plauksanas laiki, kut tas vis bija ar grutu, samgu darbu, bet cilvekiem bija ticiba savam valsts vaditajam kurs kalpoja savai valstij, tautai. Latvija pedejos 17 gadus ir vieni tautas iznicinataji, asinsuceji, valsts iznicinataji, izzadzeji.
...
.
Labāk nebūtu muti vaļā vēris, greizsirdīgais! Domā, ka tikai tu vari izmantot zemniekus? Nopircis viņus esi? Šķēlem maksāji?
Dl
D
Tad pastāsti kapēc Roze ir panācis, ka Latvijai ir VISMAZĀKAIS atbalsts salīdzinot ar VISĀM ES valstīm? Vai tad tas nav Rozes nopelns?
_
_
Tas ir smieklīgi, lai kas notiktu, kāds politiķis vienmēr to novels uz kaut kādiem "spēkiem"...
zaika
z
ZZS vismaz kaut kādā veidā jāattaisno savs nosaukums. Kaut vai parādot - skatieties, mīļie, arī mēs te esam! Ak jūs grimstat nabadzībā? Ak jums gribas ēst un bērni jāskolo? Nekas, nekas, pacietieties. Gan viss būs labi. Dieviņš putniņus un taurentiņus pabaro, pabaros arī jūs. Bērni rakstīt un rēķināt var iemācīties arī mājās - pie slimās omītes, kas savu verga mūžiņu nokalpojusi valsts labklājību celdama, nu slima un nespēcīga guļ mājās, jo nav naudiņas uz sanatorijām ko aizbraukt. Bet labāk jau nemaz nevajag to rēķināšanu un lasīšanu mācēt - lai ņem lāpstu / dakšas / grābekli rokā un mācās strādāt (Jo kādam jau GURDāS GALVAS jāpabaro.). Un gaidiet, gaidiet... Nejauši sataisīsim citus mēslus, šitie jums sen būs aizmirsušies... Kauns par tādu valdību. Tiešām kauns. Un arī par sevi pašu kauns - paši jau tādus ievēlējām. Operatīvi mūsu valstī tiek risināti tikai un vienīgi atsevišķu partiju reitingu celšanas pasākumi. Un pēc tam - operatīva apmaksas noteikšana par kvalitatīvi paveikto darbiņu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas