Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Agrumu atjauno Kurzemes rajona izpilddirektora amatā

Šodien ar Rīgas pilsētas izpilddirektora Jura Radzeviča (LPP/LC) rīkojumu partijām nepiederošais Armands Agrums atjaunots Kurzemes rajona izpilddirektora amatā, kā rezultātā darba devēja uzteikumu saņēmis līdzšinējais rajona izpilddirektors Orvils Heniņš (LSDSP), informē. Tādējādi J.Radzevičs izpildījis Rīgas apgabaltiesas 2008.gada 29.oktobra spriedumu, kuru ar 2009.gada 3.jūnija spriedumu atstāja spēkā  Augstākās tiesas Senāts.  

Kādreizējais Jaunā laika biedrs A.Agrums Dienai sacīja, ka ierasties darbā un atsākt pildīt amata pienākumus plāno ceturtdien. 

Kā jau ziņots, jūnijā Augstākās tiesas Senāts atstāja spēkā Rīgas apgabaltiesas lēmumu, ar kuru amatā atjaunots 2007.gada vasarā no darba atlaistais Rīgas Kurzemes rajona izpilddirektors Armands Agrums. Rīgas domei par piespiedu dīkstāvi gada garumā jāsamaksā A.Agrumam teju 12 tūkstoši latu. A.Agrums pie Kurzemes rajona izpilddirektora krēsla tika laikā, kad JL Rīgas domes frakcija ietilpa koalīcijā.

Diena jau rakstīja, ka LPP/LC ir iecere samazināt izpilldirekciju skaitu. Pašlaik Rīga sadalīta sešās priekšpilsētās un rajonos — Ziemeļu, Vidzemes, Centra, Latgales, Zemgales un Kurzemes. Katrā no tiem par saimniecību ir atbildīga viena izpilddirekcija. "Ja tagad tās ir sešas, tad mēs varētu samazināt uz pusi, saglabājot tikai klientu centrus," norāda LPP/LC frakcijas vadītājs Andris Ameriks. Pārdaugavai pietiktu ar vienu izpilddirekciju, Daugavas labajam krastam būtu nepieciešamas divas, kuru apsaimniekojamās zonas atdalītu Brīvības iela. Nepieciešamību veikt šādas izmaiņas A.Ameriks pamato ar finansiālu ieguvumu, kas rastos, samazinot administratīvo aparātu.


Vairāk par izpilddirekciju reformu lasiet šeit.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas