Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Ar moderno tehnoloģiju palīdzību pievērš uzmanību pamesto suņu problēmai

Lai piesaistītu sabiedrības uzmanību pamesto suņu problēmai un veicinātu pagaidu mājās nokļuvušo suņu adopciju, Juglas suņu patversme aicina vērot patversmē notiekošo caur vebkameras aci, apmeklējot interneta adresi www.amigo.lv/webcam. Juglas suņu patversmes vadītāja Jūlija Bogomolova stāsta: «Patversmes 10 pastāvēšanas gadu laikā pie mums ir bijuši vairāki atsaucīgi cilvēki, kas palīdzējuši gan finansiāli, gan kā brīvprātīgie, gan kļuvuši par suņu jaunajiem saimniekiem.

Taču joprojām ir liela daļa cilvēku, kas par mums ir dzirdējuši, taču aizņemtības vai cita iemesla dēļ tā arī nav sadūšojušies atbraukt ciemos un paskatīties, kā viss patiesībā notiek. Ar vebkameras palīdzību centīsimies uzrunāt tieši šo sabiedrības daļu, un ceram, ka iespēja sekot līdzi patversmes ikdienai palīdzēs atrast arvien vairāk atsaucīgas sirdis.»Vebkameras translācija ir mobilo sakaru operatora _Amigo _dāvana Juglas suņu patversmei 10 gadu jubilejā. «Juglas suņu patversme ir izcēlusies ar aktivitāti, oriģinālām publiskām kampaņām un spēju piesaistīt atbalstītājus. _Amigo _dāvana Juglas suņu patversmei ir vairāk nekā «dāvana draugiem», tā ir arī kā jauna platforma, kur Juglas suņu patversmes personālam un brīvprātīgajiem palīgiem realizēt savas radošās idejas, lai īstenotu kopīgo mērķi – palīdzētu atrast mājas bez saimnieka palikušajiem četrkājainajiem draugiem,» saka Elīna Timermane, _Amigo _mārketinga menedžere.Jau tagad vebkameras skatītājiem ir sagatavota īpaša programma, par kuru var uzzināt _Amigo _mājas lapas sadaļā _Webcam_. Skatītājiem tiek rādīti gan jaunie Juglas patversmes iemītnieki, gan notiek suņu apmācības demonstrēšana, darbošanās ar intelektuālajām rotaļlietām, suņu zīmēšanas stunda un daudz kas cits. Turpmāk plašāku informāciju par patversmē notiekošo varēs lasīt arī blogā http://patversme.wordpress.com/, ko ciešā sadarbībā ar Juglas suņu patversmi veido blogeris un fotogrāfs Džerijs Šterns.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK

Vebkamera ir novietota kucēnu istabā, ar skatu uz krātiņu, kur parasti mājo jaunākie patversmes iemītnieki.

Vebkamerā notiekošajam var sekot līdzi visas diennakts garumā, dodoties uz interneta adresi www.amigo.lv/webcam.

Lai varētu gūt plašāku ieskatu patversmes ikdienā, vebkameras skatītājiem ir iespēja vērot arī speciāli gatavotas pārraides. Par tām informācija regulāri tiek ievietota Amigo mājas lapā blakus Juglas suņu patversmes vebkamerai.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas