Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Biķernieku un Juglas ielu rotācijas aplī būs satiksmes ierobežojumi

Naktī uz 28.maiju un 29.maiju, laika posmā no plkst.23 līdz plkst.6, plānoti asfalta frēzēšanas darbi Biķernieku ielas un Juglas ielas rotācijas aplī, portālu Diena.lv informēja Rīgas domes Satiksmes departaments.

Savukārt naktī uz 30.maiju un 31.maiju, laika posmā no plkst.23 līdz plkst.6, Biķernieku ielas un Juglas ielas rotācijas aplī plānoti asfaltbetona ieklāšanas darbi. Transportlīdzekļu kustību organizēs satiksmes regulētāji.

Kā iepriekš ziņots, pēc ziemas sezonas Satiksmes departamenta speciālisti Biķernieku ielas un Juglas ielas rotācijas aplī konstatēja ievērojamus seguma bojājumus. Ņemot vērā to, ka objekts ekspluatācijā tika nodots tikai pirms diviem gadiem, šāda veida bojājumi objektā varēja rasties tikai gadījumā, ja būvniecības gaitā ir izmantots nekvalitatīvs vai neatbilstošs bitumena maisījums.

Departaments un objekta būvnieki vienojās, ka Biķernieku ielas un Juglas ielas rotācijas apļa seguma labošanas darbus veiks būvnieks par saviem līdzekļiem. Satiksmes departaments aicina autovadītājus būt uzmanīgiem un sekot ceļa zīmēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas