Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Birks: ja Bemhens noguris, jāļauj viņam atpūsties

Rīgas domes priekšsēdētājs Jānis Birks (TB/LNNK) pieprasījis paskaidrojumus no pašvaldības uzņēmuma “Rīgas satiksme” vadītāja Leona Bemhena par lielajām rindām uzņēmuma apkalpošanas centrā Brīvības ielā. „Ja kāds ir noguris vai nespēj pienācīgi tikt galā ar sev uzticētajiem pienākumiem, varbūt jāļauj viņam atpūsties,” izteicies pilsētas galva. Leonu Bemhenu gaidīšu savā kabinetā līdzko viņš līdzko viņš būs atgriezies Latvijā, paziņojumā presei informē Rīgas mērs.

Vairāki rīdzinieki ir sūdzējušies par to, ka četras stundas gaidījuši rindā apkalpošanas centrā Brīvības ielā, lai nopirktu e-talonu. Pilsētnieki sūdzējušies arī par apkalpošanu.

Atgādinām, ka šonedēļ nākusi klajā arī informācija, ka “Rīgas satiksme”, slēdzot naudas aizņēmuma līgumu par zemās grīdas trolejbusu iegādi, latus sajaukusi ar eiro, kādēļ tagad naudas darījumam pietrūcis. Tādēļ "Rīgas satiksmes" iepirkumu komisija lūgusi uzņēmuma padomei atļauju “piesaistīt papildu līdzekļus” 8 miljonu eiro apmērā. Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Andrejs Požarnovs (TB/LNKK) pieprasījis L.Bemhenam atrast vainīgo. “Un par kļūdu ir jāatbild tam, kas ir kļūdījies,” uzskata deputāts.  


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas