Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Braukšanas apstākļi Rīgā ir apmierinoši; sabiedriskais transports kursē pēc grafika

Ceturtdienas rītā, līdz ar nelielu snigšanu naktī, satiksme galvaspilsētā nav palēninājusies un nav novēroti apgrūtinājumi.  Sabiedriskais transports kursē pēc grafika, taču atsevišķos maršrutos var būt nelieli kavējumi, portālu Diena.lv informēja Rīgas domes Satiksmes departaments.

No rīta ap plkst.5.00 darbu Rīgas ielās uzsāka 29 specializētās tehnikas vienība, lai veiktu brauktuvju tīrīšanu un kaisīšanu ar pretslīdes materiāliem.

Autovadītājiem jāņem vērā, ka darba dienās, visbiežāk rīta stundās, satiksmes sablīvējumi ir uz tiltiem un satiksmes pārvadiem virzienā uz centru, kā arī krustojumos ar augstu satiksmes intensitāti, piemēram, Gustava Zemgala gatves un Brīvības ielas krustojumā, Vienības un Kārļa Ulmaņa gatves krustojumā. Savukārt īslaicīgi satiksmes traucējumi var rasties gadījumos, kad tiek slēgta dzelzceļa pārbrauktuve vai noticis ceļu satiksmes negadījums.

Līdz ar laika apstākļu maiņu, autovadītāji brauc uzmanīgāk un kopējā pilsētas satiksmes plūsma palēninās. Departaments aicina iedzīvotājus ziemas periodā rēķināties, ka ceļā var nākties pavadīt ilgāku laiku nekā vasaras sezonā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas