Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

FOTO: Esplanādē vingro un cilā stieņus

Ar atklātu grupu nodarbību Esplanādē piektdien Latvijā turpinās akcija "Esi aktīva, Latvija!", informē akcijas rīkotāji, Latvijas Fitnesa un veselības veicināšanas nozares asociācija.

Akcijas laikā 25.septembrī notiks atvērto durvju diena projektā iesaistītajos fitnesa klubos. Šajā dienā ikviens Latvijas iedzīvotājs varēs apmeklēt projektā iesaistītos fitnesa klubus bez maksas un iepazīties ar grupu nodarbību piedāvājumu, apmeklēt trenažieru zāli, piedalīties dažādās fitnesa kluba piedāvātajās aktivitātēs.

Projekta mērķis ir palielināt iedzīvotāju zināšanas un interesi par fitnesu un veselīgu dzīvesveidu, kā arī veicināt cilvēkus vairāk pievērsties fiziskām aktivitātēm.

Latvija ir viena no fiziski neaktīvākajām valstīm Eiropā, jo vairāk nekā 44% iedzīvotāju vispār nenodarbojas ar fiziskajām aktivitātēm. Latvija ir arī vienā no pirmajām vietām Eiropā sirds asinsvadu slimību un II tipa cukura diabēta saslimšanu ziņā. Lielu daļu no slimībām būtu iespējams novērst, ja cilvēki nodarbotos ar vingrošanu un fiziskajām aktivitātēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas