Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Gaiķēnu vaino dzeršanā un darba kavēšanā, viņš pats - man ir “peldošais grafiks”

Viņš jau ilgu laiku dzer un ostā nerādās, bet neviens viņu neatlaiž, jo darbā iekārtojis vicemērs Ainārs Šlesers (LPP/LC) – ar šādu sūdzību par telšu pilsētiņas dibinātāju un vēl pirms kāda laika slaveno bezdarbnieku Gintu Gaiķēnu pie _Dienas _vērsās kāds vīrietis no “kaimiņu brigādes”, kurš vēlējās palikt anonīms.

“Tā nav patiesība,” pats G.Gaiķēns apvainojumus darba kavēšanā noliedz. Trešdien viņš tik tiešām nav ostā, kur strādā par dokeri mehanizatoru, nebūs arī rīt un parīt, bet tādēļ, ka šīs dienas viņam esot oficiāli brīvdienas. “Man ir peldošais grafiks. Divas dienas jāstrādā, divas – brīvas. Kā kuru reizi,” skaidro G.Gaiķēns.

Arī kompānijas “Rīgas centrālais termināls” sabiedrisko attiecību speciāliste Kristīne Vizule apliecina, ka G.Gaiķēns joprojām ir darba attiecībās ar uzņēmumu, “turpina strādāt un viss ir kārtībā”.

Kurš nelabvēlis par viņu varētu būt sūdzējies, G.Gaiķēns nemāk teikt. Viņš nav novērojis, ka kāds no ostas darbiniekiem būtu viņam nelabvēlīgs.

Jau vēstīts, ka G.Gaiķēns sāka strādāt Rīgas brīvostā marta sākumā. Izbijušais metinātājs pēc ilgstošas atrašanās bezdarbnieku kārtā pie darba tika ar vicemēra un ostas valdes priekšsēdētāja A.Šlesera gadību pēc tam, kad pie viņa logiem, protestējot pret bezdarbu, centās nokļūt ar īpašu pacēlāju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas