Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Gājiena "Par atbrīvošanos no padomju mantojuma" laikā ierobežos un slēgs satiksmi uz Akmens tilta

Piektdien, 20.maijā gājiena "Par atbrīvošanos no padomju mantojuma" laikā Rīgas centrā ierobežos satiksmi, kā arī slēgs satiksmi pa Akmens tiltu, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

Kā norāda pašvaldība, gājiens plkst.18 sāksies Brīvības laukumā, tad tas dosies pa Kaļķu ielu, Akmens tiltu, Uzvaras bulvāri, Slokas iela līdz Uzvaras parkam.

Valsts policija sadarbībā ar Rīgas Pašvaldības policiju minētajā maršrutā no plkst.18.10 līdz gājiena beigām, atbilstoši nepieciešamībai, slēgs gājēju un transportlīdzekļu satiksmi, izņemot sabiedrisko transportu. 

Tāpat tiks nodrošināta gājiena dalībnieku pārvietošanās pa minēto maršrutu, kā arī ceļu satiksmes drošība un sabiedriskā kārtība.

Atbilstoši nepieciešamībai norādītajā laikā minētajā maršrutā un maršrutu šķērsojošo ielu krustojumos tiks apturēta sabiedriskā transporta satiksme. Vienlaikus no plkst.18.10 līdz gājiena beigām uzņēmums "Rīgas satiksme" organizēs 10., 23. un 26.maršruta autobusu un 27.maršruta trolejbusu satiksmi virzienā no pilsētas centra pa maršrutu līdz Uzvaras bulvārim, tālāk pa Uzvaras bulvāri, Valguma ielu, Akmeņu ielu, un tālāk pa maršrutu.

LETA jau ziņoja, ka pasākums paredzēts līdz plkst.20.30. Tiek lēsts, ka pasākumā varētu piedalīties 5000 dalībnieku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas