Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Jaunā viļņa nakts diskotēkas dēļ ievērojami apgrūtināta satiksme uz Vanšu tilta

Rīgas domes Satiksmes departaments sakarā ar to, ka piektdien uz Vanšu tilta ir apgrūtināta satiksme, aicina transportlīdzekļu vadītājus izmantot Akmens tiltu, uz kura ap plkst.12 esot raita satiksmes plūsma.Tāpat departamenta pārstāvji atgādina, ka mūzikas festivāla _Jaunais vilnis _nakts diskotēkas laikā no 27.jūlija līdz 28. jūlijam plkst. 16 ir slēgta transportlīdzekļu satiksme 11. novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai.

Satiksmes departaments slēgto posmu piedāvā apbraukt, izmantojot apbraucamo ceļu pa Krišjāņa Valdemāra ielu, Raiņa bulvāri, 13. janvāra ielu - atgriežoties atpakaļ uz Krasta ielas.

Savukārt tiem transportlīdzekļu vadītājiem, kuriem nepieciešams nokļūt no Krasta ielas uz Eksporta ielu, Satiksmes departaments piedāvā izmantot apbraucamo ceļu pa Krasta ielu, Maskavas ielu, 13. janvāra ielu, Merķeļa ielu, Kalpaka bulvāri un Elizabetes ielu.

Kravas transportlīdzekļu vadītājiem, kas dodas virzienā uz Eksporta ielu, tiek piedāvāts apbraucamais ceļš pa Salu tiltu, Krasta ielu, Slāvu ielu, Piedrujas ielu, Vestienas ielu,  Braslas ielu, Zemitāna pārvadu, Pērnavas ielu, Senču ielu, Zirņu ielu, Skanstes ielu, Hanzas ielu – nokļūstot uz Eksporta ielas. Šādu maršrutu var izmantot arī dodoties virzienā no Eksporta ielas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas