Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Laikraksts: naktsklubs "Dolls" pārtraucis darbību

Viens no Rīgas naktsklubiem _Dolls _ir pārtraucis darbību, un līdzīgs liktenis var piemeklēt arī daudzas citas izklaides vietas Rīgā, piektdien vēsta laikraksts Telegraf.

Patlaban Dolls durvis rotā uzraksts "For rent" jeb "Izīrē", savukārt tālruņa numuri, kas redzami iestādes mājaslapā, klusē, norāda laikraksts.

Firmas Icebergs valdes locekle un kluba Dolls direktore Jeļena Živa skaidrojusi, ka klubs slēgts, jo nav izdevies vienoties ar izīrētāju par nomas maksas samazināšanu. Uzņēmums nespējot samaksāt noteikto maksu, un tā rezultātā 18.februārī telpu īpašnieki atslēguši elektrības padevi.

Telpu īpašnieks ir viesnīca Rīga, kas meklē jaunu nomnieku, piedāvājot cenu 15 eiro par kvadrātmetru. J.Živa par šādu cenu bijusi pārsteigta un teikusi, ka no uzņēmuma prasīts vairāk nekā divas reizes vairāk, vēsta Telegraf.

Par to, vai klubs piedzīvos atdzimšanu kādā citā vietā, viņa neko nav varējusi pateikt – tas esot atkarīgs no īpašniekiem. J.Živa gan nav slēpusi, ka kluba ienākumi pēdējā laikā strauji samazinājušies saistībā ar to, ka izklaides vietās ir arvien mazāk apmeklētāju - gan vietējo, gan ārvalstu tūristu.

Latvijas Viesnīcu un restorānu aspociācijā laikrakstu informēja, ka ir atsevišķi restorāni un klubi, kas jau ir slēgti, taču Vecrīgā lielākā daļa turpinot strādāt. Tiesa, ja ekonomiskā situācija nemainīsies, problēmas var būt visiem, teikts asociācijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas