Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

No 1.decembra mikroautobusu biļetes kļūs dārgākas

No 1.decembra paaugstināsies maksa par braukšanu deviņos mikroautobusu maršrutos, otrdien nolēma Rīgas domes Pasažieru komercpārvadājumu licencēšanas komisija.

Ar lūgumu akceptēt tarifu paaugstinājumu domē vērsušies pašvaldības SIA Rīgas satiksme apakšuzņēmumi SIA Blands, SIA VAS-SV, AS Rīgas taksometru parks un SIA Taksi.lv. 203.maršrutā Jugla-Pļavnieki, 236.maršrutā Centrs-Zolitūde, 237., 238. un 242.maršrutā Centrs-Imanta biļetes cena no 45 santīmiem tiks palielināta līdz 50 santīmiem.

241.maršrutā Centrs-Imanta-Lidosta būs mainīgs tarifs atkarībā no attāluma. No Baznīcas ielas līdz Zolitūdei biļete maksās 50 santīmus līdzšinējo 45 santīmu vietā, bet no Baznīcas ielas līdz lidostai Rīga - 70 santīmus līdzšinējo 60 santīmu vietā. Tarifu maiņas punkts būs pietura Priedaines iela. 246.maršrutā Centrs-Bolderāja biļetes cena tiks palielināta no 50 līdz 60 santīmiem.

270.maršrutā Imanta-Centrs-Pļavnieki biļete no Lubānas ielas līdz Centrālajai stacijai vai no Centrālās stacijas līdz Imantai pieaugs par pieciem santīmiem un maksās 50 santīmus, savukārt pilnā maršruta garumā no Lubānas ielas līdz Imantai - par 10 santīmiem, un turpmāk biļete maksās 70 santīmus. Tarifu maiņas punkts būs Centrālā stacija.

Savukārt 276.maršrutā Dārziņi-Krasta iela-Ķīpsala biļete maksās pat līdz vienam latam. No Dārziņiem līdz Centram un no Centra līdz Ķīpsalai par braucienu būs jāmaksā 60 santīmu, bet, braucot pilnu maršrutu no Dārziņiem līdz Ķīpsalai, būs jāmaksā viens lats. Tarifu maiņas punkts būs Centrālā stacija.

Uzņēmumi cenu kāpumu skaidro ar degvielas, rezerves daļu un valsts noteikto obligāto sociālo nodokļu iemaksu kāpumu, kā rezultātā garie maršruti rada zaudējumus, un biļešu cenu nepaaugstināšanas gadījumā tie būtu jāslēdz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Burovs mērķē uz Rīgas mēra krēslu

Par politiskajiem procesiem un to, kādēļ Rīgai un valstij kopumā tik grūti sokas ar ekonomikas sekmēšanu, laikraksta Diena galvenais redaktors Gatis Madžiņš un žurnālists Guntars Gūte sarunājas ar S...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas