Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

No 4. līdz 15. februārim slēgs transportlīdzekļu satiksmi Matīsa ielā; izmaiņas arī 11T autobusa maršrutā

No 4. līdz 15. februārim Vidzemes tirgus apkārtnē spēkā ieviesīs vairākus būtiskus satiksmes ierobežojumus. Minētajā laika periodā būs izmaiņas arī Rīgas satiksmes 11T autobusa maršrutos. Satiksmes organizācijas izmaiņas saistītas ar vēsturiskās spēlfilmas “HARBIN” filmēšanu, informē pašvaldībā.

No 4. februāra plkst. 4.50 līdz 15. februāra plkst. 4.50 Matīsa ielas posmā no Tērbatas ielas līdz Brīvības ielai slēgs transportlīdzekļu satiksmi, tajā skaitā arī sabiedriskā transporta satiksmi. Minētajā laika periodā 11T autobusa maršruts būs mainīts. 

Savukārt no 8. februāra plkst. 8.00 līdz 13. februāra plkst. 22.00 periodiski (līdz 15 minūtēm) ierobežos gājēju un velosipēdu kustību Matīsa ielas posmā no Tērbatas ielas līdz Brīvības ielai.

Tāpat filmēšanas laikā vairākās vietās aizliegs transportlīdzekļu apstāšanos un stāvēšanu. Nepieciešamības gadījumā atstātos transportlīdzekļus pārvietos uz tuvāko stāvēšanai atļauto vietu.

No 3. februāra plkst. 20.00 līdz 15. februāra plkst. 7.00 transportlīdzekļu apstāšanos un stāvēšanu aizliegs Tērbatas ielas posmā no iebrauktuves Vidzemes tirgū līdz Matīsa ielai. Tāpat Tērbatas ielā pie ēkas Matīsa ielā 11 slēgs invalīdu stāvvietas (trīs vietas), pārceļot tās pie ēkas Tērbatas ielā 70.

Savukārt no 4. februāra plkst. 7.00 līdz 15. februāra plkst. 7.00 transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana būs liegta Matīsa ielas posmā no Tērbatas ielas līdz Brīvības ielai. Bet no 6. februāra plkst. 20.00 līdz 13. februāra. plkst. 23.00 liegums būs spēkā Tērbatas ielā pie ēkas Nr.65.

Par filmēšanas norisi ir atbildīga SIA “FILM ANGELS STUDIO”.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas