Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

No nākamās nedēļas rīdzinieki varēs vienoties par izlīdzināto maksājumu siltuma rēķinam

Iedzīvotājiem, kuriem saistībā ar salīdzinoši augsto maksājumu par siltumu ir grūtības pilnībā norēķināties par saņemto pakalpojumu, no pirmdienas, 18.februāra tiks nodrošināta iespēja SIA_ Rīgas namu pārvaldnieks _klientu apkalpošanas centros noslēgt vienošanos par dalītu siltuma rēķina apmaksu.

Tas nozīmē, ka 50 % no rēķina sadaļas par siltumu būs jāsamaksā uzreiz, bet atlikušos 50 % varēs segt vasaras mēnešos pēc apkures sezonas beigām. Ja tiks noslēgta šāda vienošanās, klientiem netiks aprēķināta soda nauda par to siltuma rēķina daļu, kuru tie apņemsies segt vēlāk.

Iespēja vienoties par atlikto maksājumu 50 % apmērā no rēķina par siltumu būs pieejama klientiem - fiziskajām personām, kuru kopējais parāds nepārsniedz 200 latus. Šajā summā netiek ierēķināti parādi, par kuriem ir noslēgts izlīgums un klients pilda panākto vienošanos par parāda atmaksu.

Rīgas namu pārvaldnieks valdes priekšsēdētājs Ervins Straupe norāda, ka šīs ziemas tarifs par siltumu, kā arī zemā gaisa temperatūra decembrī un janvārī  daudziem klientiem radījušas problēmas savlaicīgi norēķināties par saņemtajiem komunālajiem pakalpojumiem. E.Straupe uzsver: „Mūsu uzdevums, apzinoties objektīvos apstākļus, ir nodrošināt iespēju katram klientam ērtā veidā pilnībā norēķināties par saņemtajiem pakalpojumiem, nevis veicināt jaunu parādnieku veidošanos, kuriem pamatparādu papildina soda procenti.”

Vienošanās noslēgšana, nodrošinot atlikto maksājumu 50 % apmērā no rēķina par siltumu, uzņēmuma klientiem tiks nodrošināta no 18. februāra līdz apkures sezonas beigām.

Lai noslēgtu vienošanos, jāvēršas Rīgas namu pārvaldnieks Klientu apkalpošanas centros.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas