Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta (14:37) - Rīgā no Daugavas ledus izkaļ divus līķus

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki otrdien Rīgā no Daugavas ledus izkaluši divus iepriekš noslīkušus un ledū iesalušu cilvēku mirstīgās atliekas.

Dienai pavēstīja VUGD pārstāve Viktorija Šembele, abi noslīkušo cilvēku ķermeņi tika nodoti Valsts policijas darbiniekiem, kas tālāk noskaidros notikušā apstākļus.

Ugunsdzēsēji pieļauj, ka cilvēki ūdenī iekrituši vai ielūzuši ledū, kad tā kārta vēl bija plāna. Upes gultnē līķis var atrasties divas nedēļas, pēc tam tas ceļas uz augšu. Tad arī cilvēka mirstīgās atliekas sākušas iesalt. Kad negadījums noticis, VUGD nekomentēja.

Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis portālu Diena.lv informēja, ka divu cilvēku mirstīgās atliekas ir vienas sievietes un viena vīrieša. Policijas pārstāvis sacīja, ka vīrieša personība ir noskaidrota, bet sieviete vēl nav atpazīta. Policija pieļauj, ka bojāgājušais vīrietis ir kāds bezvēsts pazudis maksķernieks.

T.Sadovskis sacīja, ka sieviete bija ģērbusies ziemas drēbēs, tādēļ var secināt, ka nelaime notikusi ziemas periodā. Likumsargi stāsta, ka līķiem nav konstatētas vardarbīgas nāves pazīmes, taču nāves iemesls tiks noskaidrots ekspertīzē.

Policijā sākts kriminālprocess.

Otrdien vakarpusē aculiecinieki Dienai.lv ziņoja, ka Daugavā starp Akmens un Salu tiltiem, iespējams, kāds iekritis upē, jo krastā redzamas glābēju automašīnas. VUGD iepriekš apstiprināja, ka izsaukums uz šo vietu ir saņemts, jo, iespējams, Daugavā iesalis cilvēks.

(papildināta ar policijas viedokli)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas