Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

papildināta - Dinevičs: LPP/LC cenšas pie sevis pārvilināt LSDSP domniekus

Tuvojoties pašvaldību vēlēšanām, Rīgas domē nebūs "kādas mizlīgas neprognozējamas revolūcijas", uzskata Rīgas domes vicemērs Jānis Dinevičs (LSDSP). Intervijā laikrakstam _Neatkarīgā _viņš atklāj, ka LPP/LC šobrīd cenšas savā pusē pārvilināt divus sociāldemokrātus.

"Nav izslēgti stabilitātes apdraudējumi, ja partijas turpinās mēģināt pārvilināt pie sevis citu partiju deputātus. To, piemēram, pašlaik dara LPP/LC... Viņi domā, ka es neinu, ka viņi mēģina pierunāt divus sociāldemokrātus pārbēgt pie viņiem," teic J. Dinevičs. Viņš cer, ka pašvaldību vēlēšanās sabiedrība sodīs "visādus pārbēdzējus", turklāt, J. Dinevičs uzskata, ka šāda "pārbēdzēju uzsūkšana sevī būs tas, ar ko LPP/LC vai kāda cita iegūs cerētos labos rezultātus vēlēšanās".

LPP/LC Rīgas domes frakcijas vadītājs Andris Ameriks vicemēra izteikumus dēvē par "tukšiem apgalvojumiem", vēsta aģentūra BNS. "Deputāti nav aitas, kuras var vienkārši pārvilināt. Katrs deputāts var patstāvīgi pieņemt lēmumus," aģentūrai BNS sacīja Ameriks.

Savukārt LSDSP Rīgas domes frakcijas vadītājs Andrejs Vilks tomēr norādīja, ka "atsevišķas pārrunas ir bijušas", taču neatklāja, kuriem tieši deputātiem piedāvāts pāriet uz LPP/LC. "Dabiski, ka politiskās struktūras cenšas nostiprināties, uzaudzēt muskuļus," uzsvēra Vilks. Uz aģentūras BNS jautājumu, kā, viņaprāt, rīkosies uzrunātie deputāti, Vilks atbildēja, ka politika neesot tā lieta, kur būtu jātirgojas ar labumiem, bet gan jādarbojas pēc principiem. "Ja šīs vērtības tiek pārdotas, tas neko nenozīmē," Vilks teica.


(papildināta ar pēdējām divām rindkopām)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas