Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Piešķirs līdzekļus putnu aizsardzības sietu uzstādīšanai Rīgā

Šodien Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komiteja atbalstīja no citiem būvniecības projektiem ieekonomēto līdzekļu piešķiršanu gandrīz 40 000 latu apmērā trīs objektu ceļu remontiem un infrastruktūras uzlabošanai. Tāpat tika nolemts piešķirt finansējumu 14 500 latu apmērā putnu aizsardzības sietu uzstādīšanai pie prettrokšņa sienām Austrumu maģistrālē, portālu _Diena.

lv_ informēja Rīgas domē.Finansējumu gandrīz 16 tūkstošu latu apmērā plānots papildus piešķirt Tadenavas un Gatiņa ielas rekonstrukcijai, bet par 21,7 tūkstošiem rekonstruēs caurtekas Jaunciema gatvē pie Mežāres ielas un Malienas ielā pie ēkas. Komiteja izskatīja arī jautājumu par putnu aizsardzības pasākumiem pie Austrumu maģistrāles. Austrumu maģistrāles posmā no krustojuma ar Viestura prospektu līdz krustojumam ar Meža prospektu tika uzstādīti caurspīdīgi trokšņa slāpēšanas ekrāni ar putnu aizsardzībai paredzētām plēsīgo putnu uzlīmēm. Taču Latvijas Ornitoloģijas biedrības eksperti šajā objektā ir konstatējuši putnu bojāeju pēc sadursmēm caurspīdīgām sienām, atklāj Rīgas domes pārstāvji.Lai uzlabotu situāciju, sadarbojoties ar Latvijas Ornitoloģijas biedrības ekspertiem, paredzēts jau līdz šā gada putnu rudens migrācijas periodam sākt uzstādīt sietus pie prettrokšņa sienām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas