Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

RD izsludina papildu konkursu latviešu valodas kursu organizēšanai

Tā kā Rīgas pašvaldības budžeta grozījumos piešķirts papildu finansējums latviešu valodas kursu organizēšanai, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludina papildu projektu konkursu "Latviešu valodas apguves kursu organizēšana Rīgas pilsētas iedzīvotājiem", portālu Diena.lv informēja Rīgas domē.

Kopējā summa, kuru plānots piešķirt konkursa projektu atbalstam, ir 30 000 latu. Maksimālais finansējums vienam projektam ir 8 000 latu. Projektu īstenošana jāplāno laikā no 2013. gada 15.jūlija līdz 15.novembrim.

Konkursā finansiāli tiks atbalstīti projekti, kas nodrošinās iespēju bez maksas apgūt latviešu valodu rīdziniekiem. Prioritārā mērķa grupa šajā konkursā ir Rīgas pirmsskolas izglītības iestāžu saimniecības personāls.

Finanšu līdzekļus piešķirs konkursa kārtībā Izglītības iestāžu reģistrā reģistrētām izglītības iestādēm vai valsts un pašvaldības iestādēm, kas savu darbību veic Rīgā un var piedāvāt latviešu valodas mācību kursus.

Projektu konkursa nolikums un saistītie dokumenti, kā arī detalizētāka informācija pieejama interneta vietnē: www.iksd.riga.lv. Projekta pieteikumi jāiesniedz līdz 4.jūnija plkst. 14 RD IKSD Klientu apkalpošanas centrā.

Konkursa rezultāti būs zināmi 15.jūlijā, kad kursu organizētāju kontaktinformācija tiks publicēta interneta vietnēs: www.riga.lv un www.iksd.riga.lv. No tā brīža Rīgas iedzīvotāji paši varēs pieteikties bezmaksas latviešu valodas kursiem, izvēloties sev ērtāko kursu apguves vietu.

Pašvaldības darbinieki neveic pierakstu plānotajiem latviešu valodas kursiem, to dara organizācijas, kuras mācīs latviešu valodu, jo pirms kursu uzsākšanas tiek novērtēts valsts valodas zināšanu līmenis.

Bezmaksas latviešu valodas kursu organizēšana tiek finansēta no Sabiedrības integrācijas programmas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas