Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

RD svinības muzejā departamenta darbiniece nodēvē par dzimšanas dienas ballīti

Rīgas domes (RD) Īpašuma departamenta darbiniece sapinusies skaidrojumos par departamenta Ziemassvētku pasākumu Nacionālajā mākslas muzejā. Svētdien LTV raidījums de facto demonstrēja videomateriālus, kuros departamenta darbiniece mēģināja apgalvot, ka pasākums ir viņas privāta dzimšanas dienas ballīte.

"Šeit ir mans privātais pasākums, man šodien ir dzimšanas diena," de facto filmēšanas grupai sacīja sieviete, kas nebija stādījusies priekšā. Savukārt uz jautājumu: "Kas Jūs būtu?", atbildēja - "paldies, ka atnācāt, uz redzēšanos!"

Raidījums vēsta, ka atklājies, ka tā nebija dzimšanas dienas ballīte. Runātāja izrādījusies RD Īpašuma departamenta sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Krūkle. Viņa galu galā atzinusi, ka "šis ir vienas iestādes darbinieku pasākums, kur cilvēki savākuši naudiņu un organizē sev svētkus".

Acīmredzot, saprotot, ka sanācis sameloties, domes Īpašuma departamenta preses sekretāre paziņoja, ka viņu filmēt nedrīkstot un arī televīzijā rādīt ne. Un pēc neilga brīža iznācis arī pats svinību namatēvs – Īpašuma departamenta direktors Oļegs Burovs, kurš skaidroja, ka tiek atzīmēts "6.janvāris, Jaunais gads, diemžēl varbūt ne visai veiksmīgs pasākums pareizticīgiem, tāpēc, ka šobrīd ir Ziemassvētku vakars, bet lielāka daļa mums jau atzīmēja Ziemassvētkus un tāpēc Īpašuma departaments organizēja tikai par savu personīgo naudu".

Viņš žēlojas, ka svinības būšot pieticīgas, sarkano un melno ikru uz galdiem neesot. Darbinieki esot maksājuši dažādas naudas summas, pats Burovs "piemetis" vairāk, viņš gan neatklāj, cik tieši. Bet interesantākais, izrādās, ka Nacionālajā mākslas muzejā ballītes sanāk rīkot ļoti lēti, jo muzejs par telpu izmantošanu nav prasījis nomas maksu.

Arī muzeja vadība de facto apstiprināja, ka nomas maksa nav prasīta, taču šis esot šāds pirmais gadījums, kad greznās telpas atvēlētas Īpašuma departamenta ļaudīm, jo viņi strādājuši pie muzeja rekonstrukcijas projekta.

Muzeja direktore arī piebilda, ka ne viena vien valsts iestāde šeit pasākumus rīkojot, nemaksājot nomas maksu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

ZM 2025.gada budžeta apmērs ir 875 miljoni eiro

Zemkopības ministrijā (ZM) 2025.gada budžeta apmērs ir 874,898 miljoni eiro, tostarp 716,653 miljoni eiro būs paredzēti ES politikas instrumentu īstenošanai un citiem ārvalstu līdzfinan...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas