Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Rīgā būs vērojama vērienīga operatīvo transportlīdzekļu parāde

Sestdien Rīgā norisināsies vērienīga operatīvo transportlīdzekļu parāde, kuras laikā no plkst. 13:00 līdz 17:00 tiks ierobežota transportlīdzekļu kustība Tērbatas ielas posmā no Brīvības bulvāra līdz Elizabetes ielai, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā. 

Plkst. 13.00 no Ezermalas ielas Rīgas centra virzienā dosies operatīvo transportlīdzekļu parāde, kurā būs apskatāmas aptuveni 70 dažādas operatīvo transportlīdzekļu vienības. Parāde virzīsies pa Ķīšezera, Gaujas, Miera, Brīvības ielām un Raiņa bulvāri. Plkst. 13.30 pie Centrālās stacijas laukuma parādei pievienosies papildu transportlīdzekļu vienības un lēnā gaitā tā dosies uz Vērmanes dārzu, virzoties pa Merķeļa ielu, Brīvības bulvāri, Elizabetes un Tērbatas ielām. Lielākā daļa parādes transportlīdzekļu būs apskatāmi Vērmanes dārzā visu pasākuma laiku.

No plkst. 7.00 līdz 14.00 tiks aizliegts apstāties un stāvēt Raiņa bulvāra kreisajā pisē, posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz Marijas ielai, savukārt no plkst. 7.00 līdz 17.00 Tērbatas ielas labajā pusē, posmā no Brīvības bulvāra līdz Elizabetes ielai.

Vērienīga operatīvo transportlīdzekļu parāde noslēgsies pie Vērmanes dārza, kur no plkst. 12.00 līdz 17.00 norisināsies drošības festivāls Piedzīvojumu vasara. Pasākums šogad tiek rīkots otro reizi, un arī šoreiz tā apmeklētājiem būs iespēja papildināt savas zināšanas jautājumos, kas saistīti ar drošību un veselību. 

Par radošām aktivitātēm dažāda vecuma apmeklētājiem būs parūpējušies gan operatīvie dienesti, gan dažādi uzņēmumi un iestādes, kuriem, tuvojoties vasarai un skolēnu brīvlaikam, ir svarīgi bērniem, jauniešiem, kā arī viņu vecākiem atgādināt, kā parūpēties par savu drošību un veselību. Drošības festivāla apmeklētāji ir aicināti pasākumā piedalīties, izmantojot Piedzīvojumu kartes – tajās būs atzīmēti uzdevumi, kas jāveic tematiskajās zonās. Papildus uzdevumu veikšanai būs iespēja iesaistīties arī citās aizraujošās aktivitātēs – ikviens varēs tuvāk aplūkot dienestu operatīvos transportlīdzekļus un speciālo tehniku, piedalīties skautu un gaidu sarūpētajās aktivitātēs, paviesoties drošas braukšanas skolā vai uzzināt visu svarīgāko par drošību interneta vidē. Šogad īpašs uzsvars tiks likts uz bērnu un jauniešu informētību par jauno psihoaktīvo vielu kaitīgo ietekmi uz cilvēka veselību - vērtīgu informāciju par šo būs iespējams iegūt no dažādu jomu speciālistiem. Visas dienas garumā būs vērojami arī Valsts policijas un Valsts ieņēmumu dienesta suņu paraugdemonstrējumi, kā arī Speciālo uzdevumu bataljona paraugdemonstrējumi.                              

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas