Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Rīgā ierobežos satiksmi Latvijas izlases sveikšanas pasākuma norises laikā

Rīgā ierobežos satiksmi Latvijas izlases sveikšanas pasākuma norises laikā, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

Šodien no plkst.12 līdz pasākuma norises beigām slēgs transportlīdzekļu satiksmi Raiņa bulvāra posmā no Valdemāra līdz Barona ielai, Aspazijas bulvāra posmā no Barona ielas līdz Kaļķu ielai un Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra posmā no Valdemāra ielas līdz Kaļķu ielai.

Tāpat noradītajā laika periodā minētajos ielu posmos slēgs sabiedriskā transporta satiksmi, novirzot to pa tuvējiem apvedceļiem.

No plkst.12 līdz pasākuma norises beigām nepieciešamības gadījumā ierobežos vai slēgs peldlīdzekļu satiksmi Rīgas kanālā, posmā no Bastejkalna tilta līdz tiltam pie Latvijas Nacionālās Operas un baleta.

Tāpat pasākuma norises vietās aizliegs elektroskrejriteņu, velosipēdu, velorikšu, elektromobiļu un zirgu pajūgu satiksmi.

Slēgto ielu rajonā satiksmi regulēs Valsts policija.

Kā ziņots, Latvijas vīriešu hokeja izlase pēc sekmīgākā starta pasaules čempionātu vēsturē šodien atgriezīsies Rīgā. Latvijas izlases sagaidīšana pie Brīvības pieminekļa plānota aptuveni plkst.13.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas