Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +21 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 12. septembris
Erna, Eva, Evita

Rīgā pabeigti vairāku ielu remonti

Rīgā pabeigti vairāku ielu remonti, informēja Rīgas domes ārējās komunikācijas nodaļa.

Šonedēļ seguma atjaunošanas darbi noslēdzas trīs ielu posmos - Dārziņu ielas posmā no Cidoniju ielas līdz Dārziņu 1.līnijai, Pulkveža Brieža ielas posmā no Hanzas ielas līdz Elizabetes ielai un Trijādības ielas posmā no Kuģu ielas līdz Raņķa dambim.

Savukārt piecos ielu posmos darbi paveikti jau 45% līdz 50% apmērā - Biķernieku ielas posmā no Lielvārdes ielas līdz Ulbrokas ielai, Lubānas ielas posmā no Andreja Saharova ielas līdz Brāļu Kaudzīšu ielai, Brīvības gatves posmā no Juglas ielas līdz Jaunciema pārvadam, tiltam pār Juglu (Brīvības gatvē) un Mīlgrāvja tilta transporta mezglā līdz Emmas ielai.

Kā ziņots, Rīgā turpinās darbs pie seguma atjaunošanas 128 ielās vai to posmos. 

Apjoma ziņā vērienīgāko seguma atjaunošanu veic divos Kārļa Ulmaņa gatves posmos - no Jaunmoku ielas līdz Gramzdas ielai un tai paralēlajā joslā, un posmā no Gramzdas ielas līdz pilsētas robežai. Kopējā atjaunojamā platība abos posmos ir gandrīz 172 000 kvadrātmetru. Līdz šim paveikti aptuveni 10% no plānotā darbu apjoma.

Šajā sezonā pārmaiņas gaidāmas arī 90 ielās ar grants segumu. Darbi ir noslēgušies trīs Rīgas apkaimēs - Sužos, Jaunciemā un Trīsciemā - kopumā uzlabojot segumu 12 ielās. Pašlaik darbi turpinās 12 Berģu apkaimes ielās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Trūkst normāla, saprotama skaidrojuma

Par to, kā un kāpēc varēja rasties "krievu drona krīze", kas izvērtusies šaubās par mūsu pretgaisa aizsardzības spējām un nedēļu ilgās komunikācijas kļūdās no Nacionālo bruņoto spēku (NBS) ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas