Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Rīgā pēc pārbūves atklās paplašinātu bērnudārzu

Pirmdien Juglā Rīgas 152.pirmsskolas izglītības iestādē atklās bērnudārza piebūves ar peldbaseinu un grupu telpām, vēsta Rīgas dome.

1964.gadā būvētās bērnudārza ēkas kopējā platība bija vairāk nekā tūkstots kvadrātmetru, pēc rekonstrukcijas tā ir dubultojusies. Līdz šim bērnudārzā bija vieta aptuveni 120 bērniem, bet pēc rekonstrukcijas pirmsskolas izglītības iestādi varēs apmeklēt 200 mazuļi. Rekonstrukcijas gaitā izveidotas divas jaunas piebūves – vienā no tām izvietotas četras grupu telpas, otrā – peldbaseins, ēdamtelpa un virtuves bloks. Labiekārtota arī teritorija.

Rīgas 152.pirmsskolas izglītības iestādes ēkas rekonstrukcija izmaksāja Ls 2 900 982.

Bērnudārzu ēku rekonstrukcija, ceļot  tipveida piebūves, tiek veikta, lai palielinātu vietu skaitu bērnudārzos, kā arī vienlaikus tiek renovētas ēkas, īpašu uzmanību veltot energoefektivitātes uzlabošanai, ziņo dome. 2007.gada 15.novembrī tika atklāta pirmā piebūve Rīgas 213.pirmsskolas izglītības iestādē (Vesetas ielā 11). Patlaban vēl turpinās piebūves celtniecība pie Rīgas 182. bērnudārza (Dzelzavas ielā 17 a).


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas