Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Rīgā sāksies ielu remontdarbi

Tuvākajā laikā Rīgā sāksies ielu remontdarbi, līdz ar to autovadītājiem jārēķinās ar satiksmes apgrūtinājumiem un ierobežojumiem, brīdina Rīgas domes Satiksmes departaments.

Ielu seguma atjaunošanu plānots sākt 14 Rīgas ielās: Graudu ielā no Putnu ielas līdz Stērstu ielai un Stērstu iela no Graudu ielas līdz Mazai Stērstu ielai; Kalnciema ielā no Lielirbes ielas līdz Ventspils ielai; Apūzes ielā no Anniņmuižas ielas līdz Zalves ielai; Antenas ielā no Bauskas ielas līdz Mūkusalas ielai; Imantas 16. līnijā no Gramzdas ielas līdz Ruses ielai; Tērbatas ielā no Matīsa ielas līdz Tallinas ielai; Līvānu ielā, Lubānas ielā no Rēzeknes ielas līdz Slāvu aplim un Rēzeknes ielā no Lubānas ielas līdz Piedrujas ielai; Jēkabpils ielā no Firsa Sadovņikova ielas līdz Katoļu ielai; Mazā Krasta ielā no Toma ielas līdz Maskavas ielai; Krišjāņa Valdemāra ielā no Meierovica bulvāra lūdz Citadeles ielai; Tilta iela no Tvaika ielā līdz dzelzceļa pārbrauktuvei; Ieriķu ielā no Zemitāna satiksmes pārvada līdz Dzelzavas ielai; Stirnu ielā no Dzelzavas ielas līdz G. Astras ielai; Skuju ielā no Vecāķu prosp.līdz A.Dombrovska ielai.

Patlaban norit sagatavošanās darbi un atsevišķās ielās jau uzstādītas ceļa zīmes, kas brīdina par remontdarbiem. Šīs nedēļas laikā ielu segumu uzsāks labot Antenas ielā no Mūkusalas ielas līdz Bauskas ielai,  Mazā Krasta ielā no Toma ielas līdz Maskavas ielai, Jēkabpils ielā no Firsa Sadovņikova ielas līdz Katoļu ielai, Krišjāņa Valdemāra ielā no Meierovica bulvāra līdz Citadeles ielai un Ieriķu ielā no Zemitāna satiksmes pārvada līdz Dzelzavas ielai.

Ielu seguma periodiskās atjaunošanas laikā ielas brauktuvei tiek uzklāts jauns asfaltbetona segums, atjaunotas vai uzlabotas brauktuves apmales, komunikāciju aku lūkas, uzklāts jauns ceļa horizontālais apzīmējums, saglabājot līdzšinējo ielas ģeometriju. Ielu remontdarbi tiek veikti tām ielām, kur esošais asfaltbetona segums ir nokalpojis un sliktā tehniskā stāvoklī, savukārt apakšējie slāņi ir labā stāvoklī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas